Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι και ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά τους, στηρίζουν το apopsignomi και θέλουν να στείλουν τις ευχές τους για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Οι ευχές σας θα προβληθούν από την Δευτέρα 19 Απριλίου μέχρι και τα μεσάνυχτα της 1ης Μαϊου. Από 2 Μαϊου και μέχρι την Κυριακή 9 Μαϊου θα προβληθούν οι ευχές με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Φίλες και φίλοι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και το γνωρίζουμε πολύ καλά.
Όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα επικοινωνήσουμε με κανέναν για να τον πιέσουμε ή απλά να του ζητήσουμε να στείλει τις ευχές του ......μέσα από το apopsignomi.
Αυτοί που μπορούν και θέλουν θα το ζητήσουν και αυτό έχει την αξία του.
Στην εποχή που ζούμε, κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για κανέναν, αφού υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν γίνει "παρατράγουδα", υπάρχουν κι αυτοί που ξεχνούν εύκολα, υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και αυτοί που θέλουν να κάνεις αυτό που αυτοί θέλουν.
Φυσικά έχουμε κι αυτούς οι οποίοι εύχονται να μην υπήρχαμε ή ψάχνουν τρόπους να μας τελειώσουν. Αυτούς όλους τους ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και μαζί με την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΚΥΡΙΟΥ να αναστηθούν και οι ίδιοι και να πάψουν να μισούν τον οποιονδήποτε άνθρωπο.