Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

......φαπούλες

 - Ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, συνεχίζει το VIRTUAL ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ A' EYBOIAΣ, αλλά σε λίγο θα πάρει εξώδικα από προέδρους ομάδων, αφού ανακοινώνει τ΄ αποτελέσματα και υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι πηγαίνουν και ζητάνε χρήματα από τους προέδρους για την συμμετοχή τους και πριμ όταν κερδίζουν. Ακούσαμε πως και οι διαιτητές θα διαμαρτυρηθούν αφού μετά από κάθε αγώνα βγάζουν..... μια κούραση και πέφτουν ξεροί για ύπνο, χωρίς την αμοιβή τους!!!!

- Ακούσθηκε πως ο κ. Τοκπασίδης ψάχνει για χορηγό, ώστε στο τέλος να δώσει και κύπελλο πρωταθλητή και κάποια ευρώπουλα στον πρωταθλητή.

- Στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών όποια ομάδα φτάσει ή ξεπεράσει τους 24 βαθμούς θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα πράγματα με τα όσα δεδομένα έχουμε αυτή την στιγμή. Προσοχή γιατί η κάθε ήττα κοστίζει.

- Κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε προπονητής και κάθε παράγοντας, θέλει να κερδίζει η ομάδα του και καλά κάνει και ειδικά όταν φοβάται και τον υποβιβασμό.  Στην περίπτωση  αγώνα της Κυριακής, υπάρχουν κι άλλα που θα παίξουν τον ρόλο τους και εξ αιτίας των οποίων θα πέσουν κορμιά.