Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να προσέχετε την υγεία σας και να κάνετε τον σταυρό σας, όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή ισοπέδωσης των πάντων. 
Κάποιοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και για να κερδίσουν, αυτό πιστεύουν, λίγο μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, λίγα νούμερα τηλεθέασης ή ακροαματικότητας, παριστάνουν τους "μεγάλους", "τους έντιμους", "τους καθαρούς" και υποτιμούν, συκοφαντούν και βρίζουν όλους τους άλλους. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
 Επειδή αυτοί οι τύποι, αν ξαναερχόταν ο Χριστός στην γη ως....άνθρωπος, δεν θα τον κάρφωναν στον Σταυρό, γιατί δεν θέλουν να κουρασθούν, θα τον κρεμούσαν στα μανταλάκια, αφού αυτό έμαθαν να κάνουν, εμείς θα προσπαθήσουμε να τους αποδείξουμε πως κάνουν αυτό που δεν θα ήθελαν να τους το κάνουν κάποιοι άλλοι.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως αυτές οι Άγιες Μέρες, θα τους βοηθήσουν ώστε να βρούνε την δύναμη να ζητήσουν συγχώρεση, από αυτούς που αδίκησαν και ιδιαίτερα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο και τους συνεργάτες του.
Εμείς θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς, από την Τρίτη του Πάσχα.
Το πως θα αντιδράσουμε, θα το διαπιστώσουν όλοι.
Θα καταλάβουν πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πως κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον επειδή απλά το λέει.