Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Σήμερα επαναλειτουργούν τα σχολεία και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Πρέπει να προσέχουμε, γιατί ο κορονοϊός επιμένει και παραμένει δυνατός. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εμβολιασμού, πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα. Δεν ήρθε η ώρα να πετάξουμε τις μάσκες, ούτε να καταργήσουμε τις αποστάσεις. Όποιος αγαπάει την ζωή του και την ζωή των δικών του ανθρώπων, προσέχει. Πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που έχουν τον φόβο μέσα τους, πάντα θα υπάρχουν και οι ψεκασμένοι οι οποίοι πιστεύουν πως με το.... εμβόλιο κάτι "θα τους φυτέψουν" και άλλα τέτοια. Αν κάποιος για κάποιο λόγο ήθελε κάτι να σου φυτέψει, θα μπορούσε σε μια μέρα να το είχε φυτέψει σε όλους μας. Τέλος πάντων.

- Κάθε μέρα του χρόνου είναι και κάπου αφιερωμένη. Κάθε μέρα κάτι γιορτάζουμε και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε 2-3 γιορτές την ίδια μέρα. Χθες ήταν η γιορτή της μητέρας. Ποιας μητέρας; Αυτής που στείλαμε στο γηροκομείο ή σε κάποιο ίδρυμα; Αυτής που δεν χωρούσε στο σπίτι μας ή δεν την ήθελε η νύφη ή ο γαμπρός και την αφήσαμε μόνη; Δεν θέλουμε να πάμε παρακάτω, αλλά η μητέρα είχε πάντα ανοιχτή την αγκαλιά για τα παιδιά της, ενώ τα παιδιά της πάνε να την δούνε και να την αγκαλιάσουν, μόνο κάπου κάπου, όταν τα βολεύει. Εμπορική γιορτή ακόμη και για την μητέρα.

- Όποιος έχει απορίες για κάτι από αυτά που γράφουμε, ας τα ψάξει και θα τα βρει. Το να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, δεν θα τον οδηγήσει πουθενά. Αυτοί οι οποίοι θέλουν "την μίζα τους" για να μην μιλάνε, δεν θα την πάρουν ποτέ, γιατί είναι καλύτερα να μιλάνε, να βγάζουν κακίες και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Πραγματικά τον διασκεδάζουν με τα όσα λένε.

- Τι να γράψουμε για την αρκούδα που χρησιμοποιεί ο αρκουδιάρης και της έχει μάθει να χορεύει, να κάνει κωλοτούμπες και να σκύβει το κεφάλι, χτυπώντας της το ντέφι;;; Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με τα μέλη του κλαμπ των αποτυχημένων και αυτών που πάντα μένουν εκτός στόχων. Καλύτερα να μαζεύουμε διάφορα χόρτα κι άμα λάχει γιατί όχι και ραδίκια. Προτιμούμε αυτό το χόρτο, από το άλλο!!!!!!