Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

" Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά και ο μπάρμπα Στέλιος δεν φοβάται να τα γράψει με το όνομά τους. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο τα λεφτά. Αν έχεις τα λεφτά και είσαι και ποδοσφαιρόφατσα, είναι το τέλειο. Αν έχεις τα λεφτά και δεν είσαι γνώστης του ποδοσφαίρου, θα πληρώνεις, θα έχεις καλές προθέσεις, αλλά στο τέλος δεν θα πετυχαίνεις τον στόχο.
Λοιπόν γιατί να το κρύψουμε;
Το ΥΠΑΤΟ έχει τα λεφτά, αλλά στην έδρα του δεν κέρδισε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και γύρισε και το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, αφού κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα της αποστολής του ΗΡΑΚΛΗ και μάλιστα παρουσία των προέδρων των ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΕΥΒΟΙΑΣ, οι οποίοι είναι και σε επιτροπές της ΕΠΟ!!!
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει τα λεφτά αλλά στην έδρα του δεν κέρδισε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και ο πρώην προπονητής του, έβγαλε κακία και χολή, μόνο και μόνο επειδή σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δει πρωταθλητή τον ΗΡΑΚΛΗ και φυσικά με τις δηλώσεις του έφερε σε δύσκολη θέση την διοίκηση η οποία για να μην πάθει και χειρότερα.... διέκοψε την συνεργασία μαζί του.
Λοιπόν ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει αυτό που δεν έχουν το ΥΠΑΤΟ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά δεν θέλω να το ξαναγράψω, γιατί είναι και ακατάλληλο.
Υπάρχουν κι αυτοί που τώρα είναι ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ενώ πριν ήταν με τα λεφτά.
Απλά τα πράγματα. Σημασία έχει να έχεις θέση πριν τον αγώνα και όχι μετά.
Εμείς διαπιστευτήρια δεν θέλουμε από κανέναν και γι΄ αυτό είχαμε γράψει αυτά που είχαμε γράψει πριν τον αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά και πριν τον αγώνα με το ΥΠΑΤΟ. Ποιος άλλος το έκανε;
Σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών αν είχε τους 2 βαθμούς που του έκοψε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα ήταν ήδη πρωταθλητής. Αμφιβάλλει κανείς;
Αν θέλετε αυτό να σας το αναλύσουμε, πολύ ευχαρίστως, αλλά θα βγούνε "οι έντιμοι, καθαροί & άγιοι" και θα μας κατηγορήσουν.
Κάποτε τα ΜΜΕ της Εύβοιας έλεγαν πως οι ομάδες της Πελοποννήσου τα βρίσκουν μεταξύ τους, ενώ οι δικές μας βγάζουν μόνες τους τα ματάκια τους!!!
Στην περίπτωση του ΗΡΑΚΛΗ ποια ομάδα του έβγαλε τα ματάκια του;
Λοιπόν για τις γλάστρες δεν θα γράψω τίποτα, αλλά καλά θα κάνουν να μείνουν λίγο μακριά από την ομάδα.