Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Τι έγινε χθες Κυριακή στα γήπεδα; 
Το ρωτάω επειδή είχα πάει να μαζέψω ραδίκια και δεν παρακολούθησα την εξέλιξη των αγώνων.  Πάντως διαπίστωσα πως υπάρχει και 4η κατηγορία ανθρώπων και όχι μόνο 3 κατηγορίες. Μας είπε ο τετραέξυπνος πως υπάρχει ο έξυπνος, ο μαλάκας και ο μαλάκας που νομίζει πως είναι έξυπνος!!!!
Μεγάλε εκεί που μάζευα ραδίκια, μου είπε κάποιος  πως.... υπάρχει μία ακόμη κατηγορία, αυτή του προσκυνημένου αρχιμαλάκα!!!!

- Το ειδικό βάρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, μετράει σε όποια κατηγορία και να είναι η ομάδα, αφού κανείς δεν ξεχνάει την πορεία αυτής της ομάδας. Για να μην ξεχνιόμαστε, αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ χάσει την πρώτη θέση θα την χάσει, αφού θα του λείπουν οι 2 βαθμοί που έχασε στον αγώνα με τον ΑΟΝΑ και τότε όλοι θα βγαίνουν και θα λένε, πως βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Κύριοι, τώρα να ευχόμαστε να κερδίσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τα 3 τελευταία παιχνίδια. Με ΥΠΑΤΟ εκτός, με ΘΗΣΕΑ Αγριάς εκτός και με ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου εντός.

- Με ρώτησε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα κάποιος, να του πω αν γνωρίζω τι ψάρια υπάρχουν σε μια λιμνοθάλασσα. Που να το ξέρω αγαπητέ κύριε. Δεν ασχολούμαι με το ψάρεμα. Να ρωτήσεις κανέναν ψαρά ή κανέναν που τρώει γενικώς ψάρια. Εγώ δεν τα πλησιάζω γιατί μου είπανε πως φέρνουν λαχτάρες!!!!! Έστειλα μήνυμα σ΄ ένα φίλο μήπως ξέρει και η απάντηση ήταν: ....που να ξέρω;;;;;;;