Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή Κυριακή και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, η οποία θα παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Θησέα Αγριάς. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κερδίσει αυτόν τον αγώνα, θα είναι κατά 99% ο πρωταθλητής στην 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αφού την τελευταία αγωνιστική, θα υποδεχθεί στα Ψαχνά τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι έμπειρη.... και καλή ομάδα και με λίγη τύχη θα πάρει τους 3 βαθμούς, αρκεί να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του και να έχουν υπομονή.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΦΩΚΙΚΟ και φυσικά πρέπει να κερδίσει για ν΄ ανέβει βαθμολογικά και για να μην δώσει την ευκαιρία στον ΦΩΚΙΚΟ να περάσει πάνω από τον ΑΟΝΑ στον βαθμολογικό πίνακα.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν στις 16:00 στο Ενωσιακό την ομάδα του ΟΦΗ και δεν θέλει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Οι άνθρωποι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και μακάρι να τα καταφέρουν, αλλά κατά την άποψή μας υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 2 - 3 ομάδες, οι οποίες έχουν ήδη 15, 14, αλλά και 12 βαθμούς, ενώ οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν 7 και θα πρέπει να κερδίσουν τον ΟΦΗ, το ΡΕΘΥΜΝΟ, αλλά και την ΓΛΥΦΑΔΑ και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, για να ελπίζουν σε κάτι.

- Σήμερα στις 18:00 αρχίζουν οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Κ16 στο στάδιο Χαλκίδας και το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβαίνουν στο στάδιο. Να θυμίσουμε πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους στο στάδιο. Να ευχηθούμε στις αθλήτριες και στους αθλητές καλή επιτυχία και προσοχή για να μην έχουμε τραυματισμούς, αφού μετά την αποχή από την αγωνιστική δράση εξ αιτίας του κορονοϊού, ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος.

- Για τον ΠΑΟΚ ο οποίος από χθες είναι κυπελλούχος Ελλάδας, αφού κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο ΟΑΚΑ με 2 - 1, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι.
Σήμερα έχει και λαϊκή και αφού δεν τρώτε μπουγάτσα, πάτε λαϊκή και πάρτε γαύρο. Καλή σας όρεξη.

- Ραντεβού στις 17:50 από το Στάδιο Χαλκίδας για τους αγώνες στίβου.
ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1