Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα. Να έχετε όλοι την υγεία σας και να ευχηθούμε στα παιδιά που θα δώσουν σε λίγες μέρες εξετάσεις για την είσοδό τους στα πανεπιστήμια, καλή επιτυχία. Με ηρεμία και υπομονή και με όσο λιγότερο άγχος μπορούν να περάσουν και αυτή την δοκιμασία, κάτω από όχι καλές συνθήκες αφού 15 μήνες τώρα προσπαθούσαν μέσα στην πανδημία, να διαβάσουν για να είναι έτοιμα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι αρμόδια επιτροπή που θα επιλέξει τα θέματα, να μην ξεχάσει πως θα τα στείλει σε.... παιδιά τα οποία δεν μπόρεσαν, όχι με δική τους ευθύνη, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο σχολείο τους.

- Την καλημέρα στον αγαπητό κύριο, ο οποίος δηλώνει την αγάπη που έχει για μας, αλλά τελικά αλλιώς το εννοούσε!!!! Καλέ μας άνθρωπε, δεν αγαπάμε κάποιον επειδή μας κάνει τα κέφια και δεν μας λέει ποτέ όχι. Αγαπάμε περισσότερο τους ανθρώπους που έχουν άποψη και μας την λένε. Να ξέρεις πως το πήραμε το μήνυμα, άσχετα αν εσύ δεν το έστειλες. Εμείς το δικό μας σου το στέλνουμε, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Δεν λέμε άλλα μπροστά σου και άλλα πίσω σου. Καλό Καλοκαίρι να έχεις.

- Ο Αλέξης ήρθε στην Εύβοια και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση λύνει τα προβλήματα όλων. Ήταν 5 χρόνια κυβέρνηση και το πρόβλημα της ΛΑΡΚΟ δεν το έλυσε, αλλά ήρθε τώρα ως άλλος εργατοπατέρας και στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους, μαζί με τους εργατοπατέρες οι οποίοι "έφαγαν" ένσημα εργαζόμενης στον 96,5 και πήγαν την υπόθεση μέχρι τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ για να μην τα πληρώσουν και με δικηγόρο από το γραφείο του κ. Χατζηγιαννάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χθες ήταν δίπλα στον Αλέξη.

- Δεν γράφουμε για τον Αλέξη τον ηθοποιό από το survivor, αλλά τον Αλέξη ο οποίος παίζει τα ρέστα του στην πολιτική σκηνή, γιατί θέλει να ξεγελάσει για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό.

- Πάντως ο δήθεν αριστερούλης δεν είχε δίπλα του τον νέο του σύντροφο κ. Συμεών, αλλά δεν πήγε ούτε στην Περιφέρεια, ούτε στονΔήμο Χαλκιδέων, Γιατί άραγε;;;