Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Και σήμερα έχουμε τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Ανδρών - Γυναικών & Κ23 στην Πάτρα και καλό θα ήταν να τους παρακολουθήσετε. Αρχίζουν το πρωί στις 09:00 - 12:00 και το απόγευμα από 16:45 - 22:00.
Μπορείτε να τους παρακολουθήσετε από:
Το απογευματινό πρόγραμμα και των δύο ημερών του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 από τις 19.00.
Το πρωινό πρόγραμμα  θα μεταδοθεί ζωντανά ....σε livestream μετάδοση, από το κανάλι της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ στο YouTube. 

- Σήμερα έχουμε την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα υποδεχθεί τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ και θέλει μόνο νίκη, αλλά και ήττα του ΔΙΑΓΟΡΑ Στεφανοβικείου στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παίζει εκτός με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ η οποία παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.

- Σήμερα η προτελευταία αγωνιστική και για τις γυναίκες. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ παίζουν εκτός με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν κι αυτό το εμπόδιο για να προχωρήσουν προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα οδηγήσει στα μπαράζ απ΄ όπου θα προκύψει ο πρωταθλητής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών. Αυτά για να μην λένε κάποιοι ότι θέλουν.

- Επειδή κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια, ας ρίξουν μια ματιά στ΄ αποτελέσματα των πανελληνίων αγώνων στίβου ανδρών γυναικών και Κ23 και θα καταλάβουν γιατί γράφαμε πως σ΄ αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουμε ως Εύβοια, αλλά και ως περιφέρεια. Γιατί λοιπόν ο θυμός; Είμαστε για τοπικό επίπεδο και με κάποιες αναλαμπές σε μικρότερες ηλικίες. Το τι φταίει δεν θα το γράψουμε εμείς, αλλά θα περιμένουμε να μας το πούνε οι έχοντες αρμοδιότητες και είναι και γνώστες. Θα το πούνε;

- Ταλέντα υπάρχουν, προπονητές και σύλλογοι υπάρχουν, αλλά φαίνεται πως δεν αντέχουμε το να κάνουμε πρωταθλητισμό. Μάλλον κάνουμε αθλητισμό τοπικού επιπέδου και έτσι "χάνονται" αθλήτριες και αθλητές οι οποίοι θα μπορούσαν να μας ανεβάσουν επίπεδο και ή σταματούν τον αθλητισμό ή πηγαίνουν σε άλλους συλλόγους για να συνεχίσουν.....

- Είναι αλήθεια πως ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και χρήματα και ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος λόγος, που δεν ανεβαίνουμε επίπεδο. Αν κάποια στιγμή γίνει κάποια συζήτηση και ειπωθούν αλήθειες, ίσως τότε να ανάψει κάποια σπίθα και να ζωντανέψει η ελπίδα.