Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

.....σουτάκια

 - Έφτασε στην Χαλκίδα "η κούπα του πρωταθλητή" με εταιρεία ταχυμεταφορών και αφού μείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες, θα δοθεί στον πρόεδρο της ομάδας, ώστε για 14 ημέρες να έχει την ευκαιρία να δημιουργεί βίντεο και να τα ανεβάζει στο fb!!!!!! Η κούπα στην συνέχεια σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα πάει διαδοχικά στα χέρια του αντιπεριφερειάρχη παιδείας και αθλητισμού κ. Γαλάνη και της δημάρχου Χαλκιδέων κυρίας Βάκα, για να καταλήξει στα χέρια του άλλου απίστευτου και αχάριστου προέδρου. 
Η "κούπα του πρωταθλητή" είναι ....σε σχήμα καρδιάς, αφού μιλάμε για πρωταθλητές μόνο στις καρδιές μας.

- Έρχεται και νέα παραίτηση σε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και δεν θα είναι η τελευταία. Αυτή πάντως θα κάνει θόρυβο γιατί τα σχόλια που θα την ακολουθήσουν θα ανεβάσουν την θερμοκρασία, αν και ήδη έχουμε καύσωνα!!!!

- Τι έχετε να πείτε τώρα για την ανακοίνωση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ σχετικά με το θέμα του προπονητή; Επαληθευθήκαμε για το παρασκήνιο που προηγήθηκε και των παραιτήσεων που δεν ήταν καθόλου αθώες; Μια χαρά τα πήγαινε ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ με τον Κατσή και τον Κρόκο, αλλά η άλλοι για δικούς τους λόγους ήθελαν Αλεξανδρή.

- Ηρεμία στα Ψαχνά, αφού όλοι περιμένουν την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης. Τι όμως να περιμένουν; Η ομάδα μέχρι 15 Ιουλίου το αργότερο, θα πρέπει ν΄ αρχίσει να βλέπει ζεστό χρήμα στο ταμείο της, για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την προετοιμασία. Ποιοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη;

- Ελπίζουμε να μην ακουσθεί πάλι το γνωστό που θέλει την συγκρότηση μιας επιτροπής η οποία θα βγεί στους δρόμους για να πάρει λίγα από πολλούς. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πρέπει μέχρι και την Γενική Συνέλευση μετά από ένα 10ήμερο (να ορισθεί) να έχει χρήματα και όχι λόγια.