Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, χρόνια πολλά και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Από αύριο Τρίτη θα επανέλθουμε σε κανονική ροή των αναρτήσεών μας και θα έχουμε να γράψουμε αρκετά.
Χθες διαβάσαμε ευχές πολλών προς τον πατέρα τους. Αλήθεια μία φορά το χρόνο γιορτάζουμε τον πατέρα μας και του ευχόμαστε. Είναι απίστευτη βλακεία το σύστημα αυτό που μας λέει πως κάθε μέρα είναι αφιερωμένη σε κάποιον ή σε κάποιους. Αν προσέξατε δεν φτάνουν πλέον οι 365 μέρες και έτσι την ίδια μέρα γιορτάζουμε, τον πατέρα, τον θείο, τον πρόσφυγα, τα λουλούδια κλπ. Ας σοβαρευτούμε γενικότερα και τουλάχιστον σε ότι αφορά τον πατέρα, την μητέρα, το παιδί να μην... λέμε λόγια. Γεμάτα είναι τα ιδρύματα, ελάχιστοι έχουν τους γονείς δίπλα τους και είναι πολλοί αυτοί που ρίχνουν μαύρο δάκρυ. Δεν θέλουμε να το αναλύσουμε άλλο, γιατί δεν θέλουμε να πονέσουμε εμείς και να πονέσουμε κι εσάς.

- Καμία κακία δεν κρατάμε για κανέναν και καμία εμπάθεια δεν έχουμε. Όλοι γνωρίζουν πως ο καθένας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Εμείς δεν τσιμπάμε και δεν υποκύπτουμε, ούτε επειδή κάποιος είναι δήθεν πλούσιος και κυρίως φιγουρατζής, ούτε όταν αυτός είναι δειλός και δεν μπορεί να ζητήσει μια συγνώμη, αφού πούλησε την ψυχή του στον διάβολο, για κάτι που είναι εφήμερο.

- Εμείς κρατάμε την άποψή μας και δεν θέλουμε καμία σχέση με τέτοιους τύπους. Μέχρι την δημόσια συγνώμη τους, τους έχουμε απέναντι και φυσικά θα τους ακολουθεί πάντα το "ΔΗΘΕΝ". Πέρασαν πολλοί δήθεν τα τελευταία χρόνια και από την αυτοδιοίκηση και από την πολιτική και από τον αθλητισμό, αλλά το μόνο που απέμεινε σε αυτούς είναι το να θαυμάζουν τον εαυτό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!

- Κανείς δεν έγινε κάτι, αν δεν ξέρει ή δεν τολμά να ζητάει συγνώμη. Τα παραδείγματα πάρα πολλά και θα σας καλούσαμε να γυρίσετε λίγο τον χρόνο πίσω και να δείτε, πόσοι δήθεν πέρασαν από το ποδόσφαιρο και που είναι σήμερα. Θα διαπιστώσετε πως είναι στο περιθώριο και περιμένουν και άλλους.

- Καλημέρα στο φίλο αναγνώστη ο οποίος τηλεφώνησε και ρώτησε να μάθει κάτι περισσότερο για την λύση συνεργασίας του προπονητή κυρίου Κρόκου με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Αγαπητέ φίλε, εμείς έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον κύριο Γιώργο Κρόκο και αυτή την στιγμή δεν έχουμε να γράψουμε κάτι παραπάνω, αν και υποψιαζόμαστε πολλά. Όλοι κρινόμαστε στο τέλος. Ξέρουμε πως ο κ. Κρόκος δεν αλλάζει τις αρχές του, δεν παρακαλάει και δεν κάνει εκπτώσεις και συμβιβασμούς σε τίποτα.

- Χρόνια πολλά και να προσέχετε γενικότερα.