Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές στίβου όλων των συλλόγων της Εύβοιας οι οποίοι σήμερα και αύριο θα πάρουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Κ16 οι οποίοι θα διεξαχθούν στον Άγιο Κοσμά. Ψυχραιμία, ηρεμία και πείσμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακούμε τους προπονητές μας και έχουμε το μυαλό μας στους αγώνες και πουθενά αλλού. Το κάθε παιδί γνωρίζει τι έχει κάνει μέχρι τώρα, αλλά δεν γνωρίζει τι μπορεί να πετύχει σήμερα και αύριο σ΄ αυτούς τους αγώνες. Αυτή είναι και η ομορφιά του αθλητισμού. Προσπαθείς, κάνεις προπονήσεις, πας.... στους αγώνες και μπορεί να επιστρέψεις με ένα μετάλλιο στο στήθος, με ένα πανελλήνιο ή ατομικό ρεκόρ, αλλά και με την χαρά της συμμετοχής σε πανελλήνιους αγώνες.

- Καλοκαιράκι έχουμε και είναι ευκαιρία να συνεχιστούν οι εργασίες στο Στάδιο της Χαλκίδας. Ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Γαλάνης είχε δεσμευτεί πως οι εργασίες δεν θα σταματούσαν και πως το στάδιο θα ήταν έτοιμο, ώστε από τον Σεπτέμβριο να μην βλέπουμε την εικόνα που βλέπαμε εδώ και χρόνια. Οι εργασίες όμως σταμάτησαν και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Περιφέρεια και Δήμος θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να τελειώσουν οι εργασίες στους χώρους κάτω από τις κερκίδες, αλλά να μην βλέπουμε και τα χάλια που έχει εδώ και χρόνια το γήπεδο, δεξιά κι αριστερά της εισόδου στον εξωτερικό χώρο.

- Και κάτι ακόμη. Οι εργολαβίες τελείωσαν και καλό θα είναι ν΄ απομακρυνθούν οι ταμπέλες των εργολάβων που βρίσκονται στην είσοδο. Αν τελικά κύριε Γαλάνη η Περιφέρεια για κάποιους λόγους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υποχρέωση που ανέλαβε, δηλώστε το και ας κόψει το κεφάλι του ο Δήμος να δώσει λύση.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη, πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα, γιατί αυτό το έργο δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Το Δημοτικό Στάδιο πρέπει να γίνει το αθλητικό στολίδι του Δήμου Χαλκιδέων.

- Δεν θα ελέγξουμε εμείς τον κάθε αυτοδιοικητικό ο οποίος δεν θέλει να αποτραβηχτεί και ν΄ ανοίξει τον δρόμο σε νεότερους να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο ή γιατί όχι την θέση του δημάρχου. Ειδικά αυτοί οι οποίοι πέρασαν από τις θέσεις αυτές για αρκετά χρόνια, καιρός είναι να απολαύσουν την σύνταξή τους, χωρίς να ταλαιπωρούν τους δημότες με τις εμμονές στους. Δεν είναι μοναδικοί. Υπάρχουν καλύτεροι και αυτό το ξέρουν. Αν επιμείνουν, ας τους βοηθήσουν οι δημότες, ώστε να βρούνε ευκολότερα την έξοδο.