Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

...φαπούλες

 - Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, όταν μιλάμε για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, θα πρέπει να προσέχουμε για πολλούς λόγους, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την πορεία της κάθε ομάδας. Είναι πρωτάθλημα αυτό της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ; Είναι πρωτάθλημα αυτό της Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ γυναικών; Υπάρχει ανταγωνισμός ο οποίος κάνει ισχυρά ....αυτά τα πρωταθλήματα;

- Ας γίνουν όσες αναλύσεις θέλετε, ας πούμε όλοι την άποψή μας, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Εδώ και χρόνια μιλούν για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα. Την είδατε πουθενά; Βγάλτε έξω την ομάδα του ΠΑΟΚ κι ελάτε να το συζητήσουμε. Έσπασαν την κατηγορία σε δύο ομίλους για να λένε κάποιες ομάδες πως παίζουν στην Α΄ Εθνική και για να μην υποβιβαστούν. Τι νόημα όμως έχει;

- Δεν υπάρχουν ομάδες για να δημιουργήσουν ανταγωνισμό και το βλέπουμε ιδιαίτερα στον Νότιο Όμιλο. Ανταγωνισμός στο ποια θα είναι η χειρότερη ομάδα υπάρχει και όχι η καλύτερη. Το φαβορί υποτίθεται ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έχει μόλις 2 νικες στο πρωτάθλημα και την Κυριακή έχασε από την ομάδα ΦΕΙΔΩΝ Αργους.

- Είναι χαζομάρα το να υπάρχουν 2 όμιλοι σ΄ αυτό το πρωτάθλημα και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να δημιουργήσουν όλες οι ομάδες, ακαδημίες γυναικείου ποδοσφαίρου και σιγά σιγά να δημιουργηθούν ισχυρές ομάδες. Αυτό θέλει υπομονή, χρήματα και δουλειά και όχι φρου φρου κι αρώματα.

- Στην Γ΄ Εθνική των ανδρών, συμβαίνει αυτό που πάντα συνέβαινε με την παλιά Δ΄ Εθνική. Απίστευτο πάρε δώσε, πολλά χρήματα στο βαρέλι δίχως πάτο και φυσικά παιχνίδια της ΕΠΟ για τις ομάδες της περιοχής των μελών της εκάστοτε διοίκησης.

- Αυτοί που πιστεύουν πως είναι παράγοντες, ας έρθουν μαζί μας για ραδίκια κι ας αφήσουν τους λίγους που ξέρουν το άθλημα, να το υπηρετήσουν. Αν αυτό δεν γίνει, τότε "τα πλυντήρια" θα έχουν δουλειά, τα κορόιδα θα πληρώνουν για να έχουν χειροκροτητές και ποδόσφαιρο δεν θα έχουμε.