Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

....σουτάκια

 - Αυτή την εβδομάδα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου, αφού οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν αύριο την ΓΛΥΦΑΔΑ και την Κυριακή θα πάνε Κρήτη για ν΄ αντιμετωπίσουν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί την τελευταία αγωνιστική τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα παίξει εκτός με αντίπαλο την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, εύκολοι αντίπαλοι και τέτοια ....σχετικά. 

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θέλουν 3 νίκες στους 3 τελευταίους αγώνες, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει μόνο νίκη σ΄ αυτόν τον τελευταίο αγώνα, με την ελπίδα να στραβοπατήσει το Στεφανοβικειο και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα παίξει ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα γι΄ αυτόν.

- Στο στίβο τώρα τι να γράψουμε; Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία στους πανελλήνιους και να είναι καλά στην υγεία τους.  Θα γράψουμε κάτι, αλλά δεν θα δώσουμε συνέχεια, γιατί όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει όσο κι αν του εξηγείς, αυτός θα κάνει τα ίδια.
Όταν ένας αθλητής η μία αθλήτρια, είναι καλή στο άθλημά της, δεν θα χρειασθεί σπρώξιμο, ούτε "δωράκια" για να φανεί καλυτερότερη. Να συνεχίσει με σκληρή προπόνηση πρέπει και να φτάσει πολύ ψηλά.