Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. να προσέχετε γενικότερα, ώστε όταν με το καλό περάσει το καλοκαιράκι και μπούμε στο Φθινόπωρο, να μην έχουμε και πάλι συνάντηση με την όποια μορφή θα έχει ο κορονοϊός.
Εντάξει υπάρχουν κι αυτοί που δεν θέλουν την μάσκα, αυτοί που δεν θέλουν τα εμβόλια, αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν όταν η κυβέρνηση κλείνει κάτι, αλλά γκρινιάζουν και όταν ανοίγει κάτι. Είναι γνωστοί πλέον και καθημερινά θα είναι λιγότεροι. Καθημερνά γίνονται περίπου 100.000 εμβολιασμοί. Γιατί δεν πάει καλά λοιπόν ο εμβολιασμός; Έχουν γίνει 5.000.000 εμβολιασμοί και μέχρι το τέλος.... Ιουλίου θα φτάσουν στα 8.000.000 περίπου. Τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει και με ποιον τρόπο;

- Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει πλέον να επιδοτεί ή να καλύπτει οικονομικά και εργασιακά τους αρνητές του εμβολίου. Να τελειώνουμε με το θέμα. Αυτός που δεν πιστεύει στο εμβόλιο και δεν ακούει τους επιστήμονες, ας κάνει ότι θέλει, αλλά ν΄ αναλάβει και τις ευθύνες του, γιατί είναι ο ίδιος που γενικώς πάει κόντρα στους επιστήμονες, κόντρα στο κράτος, κόντρα σε όλους και σε όλα.

- Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης στους δήμους, θα πρέπει να ξέρετε πως το κάθε δημοτικό συμβούλιο δεν πρέπει να έχει μόνιμες θέσεις για συμβούλους οι οποίοι προσπάθησαν 1 ή 2 φορές και δεν κερδίζουν την εμπιστοσύνη των δημοτών. Ας αφήνουν να δοκιμάσουν κι άλλοι, μήπως και καταφέρουν και κάτι περισσότερο. Το να είναι κάποιος 15 - 20 χρόνια σε μια καρέκλα του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να έχει ελπίδες να διοικήσει, τι νόημα έχει; Αυτοί μας θυμίζουν τους αιώνιους φοιτητές.

- Τελικά αγαπητέ κύριε Αναγνωστάκη, βρήκατε το ταίρι σας. Λέτε στο Περιφερειακό συμβούλιο, όσα σας λέει να πείτε και μετά σας καλεί να του πείτε αυτά που σας είπε να πείτε!!!!! Όμορφος κόσμος.

- Λοιπόν όταν δεν έχει νερό η ΣΚΥΡΟΣ λέμε πως ο δήμαρχος προσπαθεί και θα βρει νερό ώστε να μην μείνει στεγνό το νησί. Όταν δεν έχει για κάποιες ώρες νερό μια περιοχή της Χαλκίδας ή των Ψαχνών φταίει η Βάκα κι ο Ψαθάς!!!! Τώρα τελευταία στο στόχαστρο μπήκε και ο Τσαπουρνιώτης, προφανώς επιδή δεν κατηγορεί τον Φάνη.

- Αύριο η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Καλό ήταν να βγούνε οδηγίες, γι΄ αυτούς που θα είναι εκεί και θα προσπαθήσουν ν΄ ανεβάσουν τόνους και να δημιουργήσουν θέματα. Οι αυτοδιοικητικοί, ας λύσουν τις διαφορές τους στο δημοτικό συμβούλιο και όχι στην Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ. Για το καλό της και για να μην αναγκάσουν τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ, να μιλήσουν όπως ξέρουν να μιλάνε, αν χρειασθεί.