Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

....η άποψή μας

 - Για να μην κυκλοφορούν διάφορα από τους καλοθελητές, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν πολιτικό, αυτοδιοικητικό και αθλητικό παράγοντα.
Όλοι αυτοί έχουν κάνει τις επιλογές τους και φυσικά έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές.
Δεν θα ξαναγράψουμε πάλι τα ίδια, αφού όλοι γνωρίζουν και τι στηρίζουμε στις Εθνικές Εκλογές, τι στηρίζουμε στις Περιφερειακές Εκλογές, τι στις Δημοτικές Εκλογές, αλλά και τι στηρίζουμε στις εκλογές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Γιατί ενοχλεί η αλήθεια;
Δεν είναι κακό να στηρίζουμε κάποια πρόσωπα στα οποία έχουμε εμπιστοσύνη.
Δεν είναι κακό να αφήνουμε πίσω μας αυτούς που δεν σεβάστηκαν τίποτα και με την ζάλη της εξουσίας, ξέχασαν εύκολα αυτούς που τους πολέμησαν .....προεκλογικά και πήγαν στην αγκαλιά τους μετεκλογικά, για ευνόητους λόγους.
Πολύ σύντομα θα γράψουμε για όλους και για όλα, αφού δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ εξαρτήσεις και δεν καταλαβαίνουμε πως κάποιοι αλλάζουν στρατόπεδα χωρίς να ζητήσουν μια συγνώμη από αυτούς που συκοφάντησαν προεκλογικά.
Αυτά για τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς.
Για τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, επίσης καθαρότατες οι θέσεις μας.
Αν είχαμε 1 ψήφο για τις εκλογές στην ΕΠΣΕ, σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίζαμε 2-3 από τους 11 του σημερινού ΔΣ και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Το 2023 είναι χρονιά εκλογών και οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες σε όλα τα επίπεδα.
Εμείς θα είμαστε εδώ και από τον Ιανουάριο του 2022 θ΄ αρχίσουμε να μιλάμε για τις εκλογές στην Περιφέρεια, τον Δήμο Χαλκιδέων και φυσικά για τις εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας.
Φυσικά είμαστε υπέρ του διαλόγου, αλλά με ανθρώπους οι οποίοι θα μας θυμηθούν λίγο πριν τις εκλογές, δεν θα είμαστε εδώ.