Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς όλα είναι πλέον στο κόκκινο και κανείς δεν ξέρει τι θα μας ξημερώσει αύριο. Στο κόκκινο τα θέματα υγείας, στο κόκκινο τα θέματα του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού, στο κόκκινο τα θέματα που αφορούν το χώρο της ενημέρωσης και φυσικά στο βαθύ κόκκινο τα θέματα που έχουν να κάνουν με την αντιπολίτευση στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και στην Περιφέρεια Στερεάς.  Θα έχουμε να γράφουμε πολλά και μέσα στο καλοκαίρι, αφού κάποιοι έγιναν γενικώς μηδενιστές και ....προσπαθούν ώστε τίποτα να μην γίνει σ΄ αυτόν τον τόπο.

- Από σήμερα στην Εύβοια, έχει έρθει ένα μηχάνημα το οποίο θα πάρει θέση κάπου εκεί που τελειώνει η Αβάντων και αρχίζει η Χαϊνά. Δεν έχει σχέση με μετρήσεις ή τεστ για κορονοϊό ή με εμβόλια, αφού είναι ένα απλό βλακόμετρο. Θα μετράει δηλαδή την βλακεία μας και έτσι θα ξεχωρίζουμε τους βλάκες και τους πολύ βλάκες!!! Για τους πολύ πολύ βλάκες, το μηχάνημα δεν θα χρειασθεί, γιατί αυτοί θεωρούν και χαρακτηρίζουν όλους τους άλλους βλάκες, γιατί ως βλάκες δεν μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην είσαι βλάκας!!!!

- Υποσχεθήκαμε κάποια πράγματα για την θέση μας στο χώρο της ενημέρωσης και από τον Σεπτέμβριο θα τα υλοποιήσουμε. Πλέον οι συνεργάτες μας, θα είναι πολλοί και άπαντες εμβολιασμένοι, όχι μόνο με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, αλλά και αυτά που μας θωρακίζουν απέναντι στους αχάριστους, τους άθεους, τους δήθεν και τους άδειους τενεκέδες. Η δόση των εμβολίων θα πρέπει να είναι μεγάλη, γιατί δεν θα θέλαμε ποτέ, να βρεθεί θύμα τους οποιοσδήποτε συνεργάτης μας.

- Θα έχουμε καθημερινό πάρτι στην ενημέρωση και θα δίνουμε καθημερινά αποκαλύψεις για πρόσωπα της πολιτικής, του αθλητισμού και της καθημερινότητας. Το apopsignomi θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς ν΄ αλλάξει το ύφος του και φυσικά θα σχολιάζει αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που θα μας προτείνουν άλλοι. Όλα τ΄ άλλα "επί της οθόνης" με την ευχή να μας έχει καλά ο Θεός.

- Εμείς επιθέσεις ή τρικλοποδιές σε ανθρώπους της ενημέρωσης δεν θα βάλουμε ποτέ, γιατί δεν μας ενδιαφέρει το να "τελειώσουμε" τους άλλους για να παριστάνουμε τους πρώτους και καλύτερους και για να υπηρετούμε τους δήθεν παράγοντες.  Εμείς μπορούμε και μόνοι μας και χωρίς τις μπούρδες και τα καλά λόγια των άλλων. Το έργο θα το δούμε όλο και θα το δούμε έγχρωμο σύντομα. Ας μην ζητήσει κανείς τα ρέστα, γιατί δεν θα του τα δώσουμε.