Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Να προσέχετε στο θέμα κορονοϊού και φυσικά να προσέχετε γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, από μια απροσεξία να προκληθεί πυρκαγιά. Για τις φωτιές έχουμε όλοι τεράστιες ευθύνες, αφού σχεδόν κανείς δεν καθαρίζει τα οικόπεδα και τα χωράφια που έχει από τα ξερόχορτα και έτσι με το παραμικρό, ακόμη και από μια εξάτμιση αυτοκινήτου, έχουμε φωτιές.
Η δήμοι, η πυροσβεστική και το κράτος γενικότερα δεν εφαρμόζουν την νομοθεσία σε καμία περίπτωση γι΄ αυτό το θέμα και κλείνουν το μάτι σ΄ αυτούς που διαθέτουν οικόπεδα και κτήματα, αλλά ποτέ δεν θα καθαρίζουν. Ο νόμος είναι.... σαφέστατος και δεν ξέρουμε ποιος δίνει το δικαίωμα στην πολιτεία να μην τον τηρεί.

- Έχουμε μεγάλο παράδειγμα στον κάμπο του Βασιλικού, όπου κάθε χρόνο έχουμε φωτιά στο ίδιο οικόπεδο και πάντα είχαμε την παρέμβαση της πυροσβεστικής. τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει γίνει συνήθεια. Αλήθεια τι λέει η έκθεση της πυροσβεστικής γι΄ αυτή την περίπτωση; Κάποιοι με την αδιαφορία τους βάζουν σε κίνδυνο περιουσίες και ανθρώπινες ζωές. Γιατί δεν πρέπει να έχουν συνέπειες;

- Μεγάλε, ξέρουμε, ξέρουμε. Θα πεις πως για την φωτιά φταίει ο Μητσοτάκης που ήρθε στην Χαλκίδα, αλλά να ξέρεις πως εκεί στην περιοχή ήταν και η φίλη σου η Κατερίνα Μπατζελή!!!!!

- Τι ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη, ο οποίος μάζεψε όλα τα ορφανά του Γιωργάκη και μας μιλάει για αριστερά; Η κυρία Γεννηματά λέει και ξαναλέει πως το ΚΙΝΑΛ μπορεί να διπλασιάσει τα ποσοστά του!!! Κυρία Φώφη μας, επιστρέψτε στον πράσινο ήλιο και στο ΠΑΣΟΚ και αφήστε στην άκρη αυτό που λέτε ΚΙΝΑΛ. Αυτά, αν θέλετε να δείτε καλύτερα ποσοστά και να ξέρετε πως με το ΚΙΝΑΛ δεν θα φτάσετε στο 10%.

- Δεν μας απασχολεί καθόλου το πως σχολιάζουν κάποιοι τα δικά μας σχόλια. Δικαίωμά τους είναι, αλλά να βρούνε την δύναμη να σχολιάσουν δημόσια για να πάρουν και απαντήσεις. Γιατί εν κρυπτώ;