Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Την καλησπέρα μας και στον αντιδήμαρχο Ανθηδώνας, τον κύριο Καρβούνη, από τον οποίο περιμένουμε μια κίνηση εδώ και κάποιες μέρες, αλλά δεν την είδαμε ακόμη. Σεβόμενοι κάποια πράγματα, θα περιμένουμε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, για να δούμε, αν πραγματικά ζούμε μέσα στην πανδημία ή κάποιοι μπροστά στα συμφέροντα δεν ....βάζουν τίποτα άλλο. Κύριε Κώστα μας, καλησπέρα.

- Καλησπέρα και "στον φίλο" από την Αρτάκη, ο οποίος για να φανεί καλός σ΄ αυτούς από τους οποίους κάτι κερδίζει, μας βρίζει και νομίζει πως θα μας ρίξει στην μελαγχολία. Φίλε μας, μην ανησυχείς καθόλου. Ξέρουμε κι εμείς να βρίζουμε, αλλά δεν το κάνουμε, γιατί κι εσύ και οι φίλοι σου, μείνατε στην ίδια τάξη εδώ και χρόνια και απλά προσπαθείτε να ενώσετε δυνάμεις, αλλά το μηδέν (0), όσες φορές κι αν το προσθέσεις ή το πολλαπλασιάσεις με άλλο ένα μηδέν (0), το αποτέλεσμα θα είναι πάλι μηδέν (0).

- Δεν θα γράψω τίποτα, για την μεταγραφή του Χρήστου Καρβελά. Εύχομαι απλά κάποια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές σαν τον Χρήστο, να μην αλλάζουν ποδοσφαιρική στέγη, επειδή απλά κάτι θέλουν να πάρουν και μια καλή προκαταβολή, τους λύνει το πρόβλημα. Στο τέλος του πρωταθλήματος. θα έχουμε να γράφουμε.