Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Υποκλινόμαστε στις κυρίες...

 - Φαίνεται πως ο λαός έχει δίκιο με τις παροιμίες και τις ατάκες του. "Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες" λέει ο λαός και χθες από αλλού περιμέναμε τα μετάλλια και από αλλού ήρθανε για τον στίβο στην Εύβοια.
Είχαμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ19 στο Βόλο και ενώ περιμέναμε κάποια μετάλλια από αθλητές, δυστυχώς βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα και έμειναν μακριά από μετάλλια.
Την κατάσταση κάπως έσωσαν η Γέραλη του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας στην δισκοβολία που πήρε ασημένιο μετάλλιο και την Γαραντζόγιαννη του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΓΑΣ η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο..... άλμα σε μήκος.
Συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες για την επιτυχία τους και συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες Κ18.
Είχαμε γράψει πως δεν πρέπει να φουσκώνουμε τα μυαλά κανενός και πως η Εύβοια θα πρέπει να φροντίσει λίγο περισσότερο κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τον στίβο.
Δεν μας άκουσαν, αλλά τώρα μπορούν να αναλύσουν τ΄ αποτελέσματα στην κατηγορία Κ18, αλλά πολύ περισσότερο την Κ20 και μετά.