Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

.....μικρά, μικρά

 - Την Τετάρτη έχουμε και την Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και κανείς πλέον δεν περιμένει να βρεθεί διοικητική λύση, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα και η κατάσταση θα ξεφύγει αν η ομάδα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο. Εμείς είπαμε να οριστεί από την Γενική Συνέλευση προσωρινή διοίκηση, με στόχο σε εύλογο χρονικό διάστημα να ερευνηθούν οι πιθανότητες να βρεθεί διοίκηση για τα επόμενα 2 χρόνια. Να εξαντληθούν δηλαδή όλα τα περιθώρια και όλες οι πιθανότητες, για να..... μην οδηγηθεί η ομάδα στον αφανισμό.

- Επειδή όπως πάνε τα πράγματα, δύσκολα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, θα είναι κρίμα να μην δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το οικονομικό είναι το μεγάλο αγκάθι, αλλά αυτό δεν πρέπει ν΄ απασχολεί την όποια προσωρινή διοίκηση αναλάβει. Η συμμετοχή αυτών που αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ και η οικονομική εξόρμηση προς κάθε κατεύθυνση θα βοηθήσουν την λειτουργία αυτής της ομάδας για περίπου 2 μήνες κι αν μέχρι τότε δεν βρεθεί λύση, ας αφήσουν την ομάδα να διαλυθεί, αφού περίτρανα θ΄ αποδειχθεί πως δεν την θέλουν.

- Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε και να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του, θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια, χωρίς φυσικά να αναλάβουν κάποιες ευθύνες, ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να εξαντλήσει ΟΛΑ τα περιθώρια. 

- Όσο για τις επιστολές πολλών για παραιτήσεις και ευχαριστίες, δεν νομίζουμε πως σ΄ αυτή την φάση βοηθούν σε κάτι. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ανάγκη από την συμμετοχή των πολλών και όχι από τις παραιτήσεις και των λίγων που κάτι πρόσφεραν στην ομάδα.