Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

....η άποψή μας

 - Ας το καταλάβουμε κάποια στιγμή όλοι. Κανείς δεν είναι περισσότερο έξυπνος από τους άλλους, κανείς δεν είναι περισσότερο πονηρός και κανείς μα κανείς δεν αγάπησε ξαφνικά τον κόσμο τόσο πολύ και θέλει να τον υπηρετήσει.
Μας κούρασε ν΄ ακούμε ανθρώπους οι οποίοι ενώ υπηρέτησαν τα κοινά και έδειξαν πως δεν έκαναν τίποτα απ΄ όσα έλεγαν και δεν πρόσφεραν στα κοινά, αυτά για τα οποία είχαν δεσμευτεί να κάνουν. Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Αυτοί οι οποίοι λένε πως είναι υπηρέτες του λαού, θα πρέπει να μην συνεχίσουν να το λένε, γιατί κούρασαν ....τον κόσμο και δεν τους πιστεύει κανείς.
Καθαρή η άποψή μας. Ο καθένας θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά ο κυριότερος είναι το ότι θέλουν να έχουν μια θέση. Να είναι Τοπικοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, βουλευτές, πολιτευτές κλπ. 
Το έχουμε στο αίμα μας οι Έλληνες. Κάτι θέλουμε να είμαστε και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι το γιατί όλοι αυτοί δεν ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν να διεκδικούν μια θέση, για να προσφέρουν στα κοινά, ενώ ο κόσμος τους έχει απορρίψει μία, δύο ή και περισσότερες φορές.