Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

....η άποψή μας

 - Έχεις δεν έχεις δική σου άποψη, θα πρέπει να καταλάβεις πως μπορείς να σχολιάζεις τις απόψεις των άλλων και φυσικά να διαφωνείς ή να συμφωνείς με αυτές. 
Αυτό που δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις, είναι το να απαγορεύεις στους άλλους να έχουν άποψη.
Εμείς φυσικά ως apopsignomi έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω να έχουμε και άποψη και γνώμη, αφού "το λέει το όνομά μας"!!!!
Γιατί λοιπόν να μην έχουμε άποψη για τα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Εύβοιας με τους υποψηφίους δημάρχους;
- Υπήρξε δήμαρχος ο κ. Παγώνης, υπήρξε και αντιπολίτευση και είναι στην θέση αυτή και τώρα. Γιατί λοιπόν να μην είναι υποψήφιος κάποιος άλλος ή κάποια άλλη; Δεν υπάρχουν αξιόλογοι και ικανοί για να είναι υποψήφιοι για τον Δήμο Χαλκιδέων; Φυσικά μια ακόμη υποψηφιότητα Παγώνη, θα είναι βούτυρο στο ψωμί της κυρίας Βάκα.
- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων όλα δείχνουν πως αν αντίπαλος του κ. Ψαθά, θα είναι.... και πάλι η κυρία Γκόγκου, το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο και ίσως και καλύτερο για τον δήμαρχο, αφού κατά την γνώμη μας, η κυρία Γκόγκου ακολουθεί λάθος πολιτική και μάλλον θα έχει απουσίες στο ψηφοδέλτιό της. Και κάτι ακόμη. Δεν είναι σωστό να περιμένεις να κερδίσεις εκλογές, επειδή ο αντίπαλός σου θα έχει μεγάλη φθορά και όχι επειδή οι δημότες έκριναν πως εσύ έχεις ικανότητες.
- Στο δήμο Ερέτριας υπάρχει απογοήτευση για τον δήμαρχο κύριο Δημητρόπουλο και όλα δείχνουν πως η πρώην δήμαρχος κυρία Αλημπατέ θα ξαναέχει τον πρώτο λόγο, αν αποφασίσει να είναι υποψήφια, αφού οι δημότες της Ερέτριας διαπίστωσαν πως ήταν άδικος ο πόλεμος που είχε δεχθεί η κ. Αλημπατέ, από συγκεκριμένα άτομα, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τις εκλογές.