Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

.....φαπούλες

 - Γροθιά στο στομάχι είναι για κάποιους ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής, αλλά και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίων κ. Σέρρας και σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι, αφού αντιδρούν αμέσως, όταν κάποιος τους ενημερώσει για κάτι που είδε στην περιοχή του. Αυτό θα πει πως είναι δίπλα στους δημότες, αφού δεν σπαταλούν χρόνο για να τρέχουν μαζί με τα παπαγαλάκια. Άφησαν αυτόν τον .....ρόλο σε κάποιους της αντιπολίτευσης. 

- Να προσέξει ο κύριος Καθαροσπόρης τα μέλη της παράταξής του, αφού πιθανόν κάποιο από αυτά να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αφού το όνομά του το συζητούν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν τελικά γίνουν έτσι τα πράγματα, τότε θ΄ αποδειχθεί πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άθεοι και θα πηγαίνουν στην εκκλησία!!!!!!

- Τελικά πέρασαν 2 χρόνια και κάτι μήνες από τις Δημοτικές εκλογές και κάποια παπαγαλάκια της κακιάς ώρας, δεν βρήκαν την δύναμη να παραδεχθούν πως η κυρία Βάκα, δεν ήταν στην 3η θέση, αλλά στην 1η και στην 3η ήταν ο φίλος τους κ. Καθαροσπόρης, ο οποίος όπως έλεγαν ήταν σίγουρος πως θα περνούσε στην Β΄ Κυριακή. Τα παπαγαλάκια δεν είχαν ποτέ και ούτε θα έχουν επαφή με τον κόσμο.