Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

.....σφηνάκια

 - Καλό κι αυτό. Τυχερός αριθμός του κυρίου Παγώνη πρέπει να είναι το 7, αφού στις τελευταίες δημοτικές εκλογές η παράταξή του πήρε την Α΄ Κυριακή 13.377 ψήφους και την Β΄ Κυριακή 13.787 ψήφους!!! Σε 7 τελειώνουν λοιπόν και τα δύο. Τυχερός ή γρουσούζικος τελικά, αφού γνώρισε την ήττα και την Α΄ Κυριακή και την Β΄ Κυριακή; Πάντως την Β΄ Κυριακή πήρε μόλις 410 ψήφους παραπάνω, την ώρα που η κ. Βάκα έπαιρνε περίπου 7.000 παραπάνω ...από ότι είχε πάρει την Α΄ Κυριακή.

- Μάθαμε πως ο κ. Χρήστος Παγώνης έχει σήμερα τα γενέθλιά του!!!! Σήμερα ο μήνας έχει 27 και βλέπουμε πως κι εδώ παίζει το 7!!!! Χρόνια σας πολλά κύριε Παγώνη και να έχετε την υγεία σας. Ευχόμαστε να μπορέσετε να έχετε ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αν και οι σύντροφοί σας, σας θέλουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ ως υποψήφιο βουλευτή....

- Στο Δήμο Χαλκιδέων με περίπου 1500 ψήφους μπαίνεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν είσαι υποψήφιος δήμαρχος. Προσέξτε όμως. Αν είσθε υποψήφιος σύμβουλος και το ψηφοδέλτιο πάρει το 3% δηλαδή περίπου 1.500 ψήφους θα μπει ο επικεφαλής και όχι εσείς!!!!!!