Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Κυρίες και κύριοι παράγοντες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου η ΕΠΟ και οι ΕΠΣ το πάνε μια χαρά κι ενώ δεν είχαμε και πιθανότατα δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση, βρίσκουν τον τρόπο να σας ζητούν χρήματα και να τα παίρνουν, αφού αν δεν τα δώσετε δεν θα μπορέσετε να έχετε συμμετοχή στα πρωταθλήματα. Είναι πονηρούληδες και η κουτοπονηριά τους ξεχειλίζει αφού φαίνεται πως στα χωριά που γεννήθηκαν το νερό που έπιναν, τους βοήθησε να......μάθουν να λένε πως "για την είσοδο δεν θα πληρώνει κανείς, αλλά θα πληρώνει για την έξοδο"!!!

- Πάντα κάποια δικαιολογία έχουν για να τα πάρουν και αυτή την φορά βρήκαν τις ανανεώσεις των δελτίων των ποδοσφαιριστών για να τα μετατρέψουν από αορίστου χρόνου σε διάρκειας 1 - 5 χρόνια. 

- Αλήθεια γιατί πρέπει να πληρώσουν οι ομάδες γι΄ αυτές τις αλλαγές που θέλουν οι ΕΠΣ σε συνεργασία με την ΕΠΟ; Ας μην δικαιολογηθούν οι τετραέξυπνοι και μας πούνε πως είναι θέμα ΕΠΟ, γιατί την ΕΠΟτην διοικούν άνθρωποι των ΕΠΣ.

- Το ακόμη τραγικό είναι το ότι λένε πως με νεότερη ανακοίνωση θα πούνε στις ομάδες το πόσο θα τους κοστίσει αυτή η αλλαγή στα δελτία!!!!! Προφανώς και ψαρεύουν σε θολά νερά. Θέλουν να δούνε αντιδράσεις κι αν υπάρξουν θα κάνουν τις αλλαγές χωρίς χαράτσι.