Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

....σφηνάκια

 - Αγαπητέ Σάκη, μας έκραξες όταν είχαμε γράψει πως έχεις πρόταση από ομάδα στα πέριξ της Χαλκίδας , αλλά τι άλλαξε;  Έσκασε πρόταση από ομάδα που δύσκολα κάποιος προπονητής θα πει όχι και τώρα πρέπει ν΄ αποφασίσεις.
Συμφωνούμε πως υπάρχει και το θέμα της επιχείρησης αφού το NOSTIMO τα πάει πολύ καλά, αλλά ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να αποφασίσεις.
Θα μείνεις στο Νότο ή ποδοσφαιρικά θα..... έρθεις προς την Κεντρική Εύβοια;;; Κύριε Νικολάου, ελπίζουμε να μην μας κράξετε και πάλι.

- Πείτε ότι θέλετε εκεί στα Ψαχνά. Ξέρουμε από πρώτο χέρι τα πάντα και να ξέρετε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Όποιος περιμένει από τον Στούπα και τον Γκαλούφα και μερικούς άλλους να βάζουν το χέρι στην τσέπη, δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει πως βοήθησε. Ας εξηγήσει τι εννοεί. Εμείς αναφερθήκαμε στους αυτοδιοικητικούς και θα το επαναλάβουμε όσες φορές χρειασθεί. Φυσικά κάποιοι είχαν μεγάλη υποχρέωση στον κύριο Στούπα και τους συνεργάτες του και δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε αυτό. Ας μιλήσουν με στοιχεία και θα πάρουν απαντήσεις.

- Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι έχουν μπερδέψει τα πάντα και λένε ασυναρτησίες. Στην δύσκολη στιγμή του ΗΡΑΚΛΗ θα μπορούσαν να βγούνε μπροστά και να βγάλουν διοίκηση, όπως θα ετοιμάσουν ψηφοδέλτιο, για τις εκλογές. Γιατί δεν το έκαναν; Γιατί δεν βγήκαν μπροστά να γίνουν πρόεδροι αντιπρόεδροι ή ότι άλλο θα ήθελαν; Γιατί επέμεναν στο να μπούνε πάλι μπροστά "οι μαλάκες";;;;;