Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας και να μην σας αγγίξει ούτε ο κορονοϊός, ούτε και ο καύσωνας. Ψυχραιμία. Όλα θα περάσουν, αρκεί να προσέχουμε και να μην ακούμε τους τσαρλατάνους και αυτούς που έχουν άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Ο Αύγουστος ίσως είναι ο τελευταίος μήνας για να πάνε όλοι να εμβολιασθούν για να μην τους βρούνε τα χειρότερα και για να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις οικογένειές τους. Όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο όμως, να ....ξέρουν πως η επιστήμη θα σηκώσει γι΄ αυτούς τα χέρια ψηλά και η μόνη τους ελπίδα θα είναι ο Αλέξης, ο οποίος ίσως τους κάνει καθηγητές πανεπιστημίου!!!!

- Δεν περιμένουμε τίποτα από κυρίες και κυρίους οι οποίοι ξεχνούν εύκολα και με κάθε τρόπο δείχνουν την αχαριστία τους. Να ξέρουν πως μπορούμε να κάνουμε κι εμείς αυτά που κάνουν αυτοί. Να συνεργαστούμε κι εμείς ακόμη και με τον διάβολο, για να περνάμε καλά. Ελπίζουμε να μην ενοχληθούν όταν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

- Οι δημοτικές εκλογές του 2023 θα διεξαχθούν με τον νέο εκλογικό νόμο, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν υποψήφιο ο οποίος δεν πάρει τις εκλογές από την Α΄ Κυριακή. Το γράφουμε αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αν πάμε σε Β΄ Κυριακή, τότε θα παιχτούν πολλά πάνω και κάτω από το τραπέζι.

- Σήμερα θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, αφού περιμένουμε αντιδράσεις για τα όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας. Πάντως κανείς δεν πρόκειται να κοκκινήσει από ντροπή, αφού όλα δείχνουν πως το ψέμα είναι η ζωή του.

- Βραδινές ώρες συναντήθηκαν και έκαναν το μπανάκι τους στο Λευκαντί και μετά το έριξαν στα σουβλάκια, ο πράσινος επενδυτής, ο κόκκινος γενικός αρχηγός και ο κόκκινος προπονητής. μας είπαν πως ήταν εκεί και η κυρία πρόεδρος, αλλά δεν την είδαμε!!!!