Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως θετικά, αυτά που πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αναφερόμαστε στο θέμα των διαιτητών και βοηθών Εύβοιας όπου δυστυχώς τα τελευταία χρόνια χάσαμε θέσεις και είχαμε "υποβιβασμούς" διαιτητών και βοηθών.
Ο κύριος Ρέτσας στην ομιλία του σχεδόν πανηγύρισε και μας είπε πως όλα πήγαν καλά, αφού παρέμειναν στις κατηγορίες που ήταν !!!!
Ούτε διαιτητής, ούτε βοηθός στην 1η κατηγορία.
Ένας διαιτητής στην 2η κατηγορία και ένας βοηθός. Και οι δύο ήταν πριν 2 χρόνια στην 1η κατηγορία.
Ένας διαιτητής και 4  βοηθοί στην 3η και τελευταία....κατηγορία.
Γιατί λοιπόν να μιλάμε για επιτυχία την ώρα που από τους πίνακες τα τελευταία χρόνια έφυγαν βοηθοί και διαιτητές αντί να προστεθούν.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ονόματα, αφού τα γνωρίζουν όλοι.
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και πλέον για να βρεθεί στους πίνακες ένας διαιτητής ή ένας βοηθός, πρέπει να είναι "της παρέας". Ούτε γι΄ αυτό θα γράψουμε ονόματα, αφού όποιος έχει μάτια βλέπει.
Όσο για το ποιοι διαιτητές θα είναι στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, ξέρουν όλοι πως δύσκολα πλέον θα φτάνουν για όλους τους αγώνες, αφού ο αριθμός μειώθηκε και θα μειωθεί ακόμη περισσότερο. Οι λόγοι επίσης είναι γνωστοί.
Λένε πως μόνο εμείς βλέπουμε τα στραβά της ΕΠΣΕ, ενώ οι περισσότεροι έχουν την ίδια άποψη με τον κύριο Ρέτσα.
Δίκιο έχετε, αλλά το θέμα είναι ένα. Τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε ποδόσφαιρο, δεν έχουμε διαιτητές, δεν έχουμε τα καλύτερα πρωταθλήματα, δεν έχουμε διακρίσεις και αυτό όποιος έχει μάτια βλέπει.
Ας βγει κάποιος από αυτούς που τα βλέπουν καλά, να μας πει για τους πίνακες διαιτησίας, για τα χαράτσια με τα παράβολα, για την αχαριστία, για τα ψέματα, για το ότι το ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν ήταν στην Γενική Συνέλευση και ότι εκεί ήταν 20 - 30 σωματεία.
Συνεχίζουμε με αλήθειες, έστω και μόνοι μας.