Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή εβδομάδα να έχετε κι ας αρχίσουμε να λέμε και καλό Φθινόπωρο, αφού το Καλοκαίρι μας αφήνει χρόνους και για να λέμε την αλήθεια τα τελευταία Καλοκαίρια με φωτιές και με πλημμύρες δεν ήταν και ότι καλύτερο.
Πάντως είναι φανερό πως το Φθινόπωρο θα μας τρομάξει με τα κρούσματα του κορονοϊού, αλλά και με τους καθημερινούς θανάτους συνανθρώπων μας, οι οποίοι για κάποιο λόγο αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο.
Ας ευχηθούμε να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση και να μην ξεφύγουμε και πάλι σε διασωληνωμένους και .....νεκρούς.
Κρούσματα θα έχουμε, αλλά τα περισσότερα δεν θα καταλήγουν στις ΜΕΘ γιατί θα έχουν ήδη εμβολιασθεί.
Δική μου άποψη είναι πως εκεί όπου υπάρχουν μαθητές, δεν θα πρέπει να υπάρχουν ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και όσοι ενήλικες έχουν σχέση με τις σχολικές μονάδες, φροντιστήρια κλπ.
Επίσης σε αθλητικά σωματεία, συλλόγους κλπ, δεν θα πρέπει να υπάρχουν ανεμβολίαστοι προπονητές και όσοι έρχονται σε επαφή με τους αθλητές.
Τα σωματεία και οι σύλλογοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους κι ας μη βάλουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Τα κόλπα με τα τεστ είναι γνωστά και δεν πρέπει να ισχύουν.
Αυτή είναι η δική μου άποψη κι αν πέσει στην αντίληψή μας κάτι, να ξέρετε πως θα το δημοσιοποιήσουμε για να μην φτάσουμε σε άσχημες καταστάσεις.
Ο καθένας έχει την άποψή του και καλά κάνει. Δεν θ΄ απαγορεύσει όμως και σε μένα να έχω την δική μου.
Ο ανεμβολίαστος να καθίσει στο σπίτι του.
Οι υπεύθυνοι συλλόγων και σωματείων, έχουν ευθύνες και καλά θα κάνουν να τις αναλάβουν πριν είναι αργά.