Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα να προσέχουμε λίγο περισσότερο για να μην χρειασθεί να κλάψουμε πάλι πάνω σε καμένα. 
Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα Κυριακή, εξ αιτίας των ανέμων. Προσοχή λοιπόν.
Εμείς και σήμερα θα το πάμε χαλαρά και από αύριο θα έχουμε κανονικά τα σχόλιά μας και τις απόψεις μας.
Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έχει ο Αύγουστος και όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσουν πολλοί το Καλοκαίρι, αλλά για κάποιους ο Σεπτέμβριος είναι ένας ....καλός μήνας για διακοπές, χαλάρωση και διασκέδαση.
Φυσικά αυτό δεν ισχύει γι΄ αυτούς που έχουν παιδιά σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, αφού ανοίγουν και τα σχολεία.

- Ποδοσφαιρικά και ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας προετοιμασίας των ομάδων αφού δεν φαίνεται να μπορεί να ξεκινήσει κάποιο από τα τοπικά πρωταθλήματα. ΕΠΟ και ΕΠΣΕ δεν έχουν ενημερώσει τα σωματεία για το τι θα γίνει και πως θα γίνει, αφού αυτό δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιες!!!.

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε θεέ μου;;;;; Η ΕΠΣ Εύβοιας η οποία τηρεί την νομιμότητα έχει στο μυαλό της να ζητήσει να διεξαχθούν τα πρωταθλήματά της με ξένους διαιτητές, αφού οι διαιτητές της Εύβοιας είναι σε ποσοστό 75% ανεμβολίαστοι!!!! Σαν να μην φτάνει αυτό δήλωσαν πως δεν αναλαμβάνουν το κόστος των τεστ..... Η πληροφορία που θέλει  τον μεγάλο να ψάχνει στις δομές των αλλοδαπών μήπως είναι μεταξύ των προσφύγων και διαιτητές, δεν επιβεβαιώθηκε!!! Ελπίζουμε να μην το πάρετε στα σοβαρά αυτό, αφού είπαμε να γράψουμε κάτι γα να γελάσουμε.

- Σήμερα σας έχουμε και κάτι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και έχει να κάνει με προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος "πουλάει" και την καλημέρα που θα πει!!!!! Θα τον αποκαλύψουμε σήμερα, αλλά λίγο αργότερα, γιατί τώρα πρέπει να πάμε ν΄ ανάψουμε το κεράκι μας και μετά να πάμε και λαϊκή.

- Τώρα από την λαϊκή παίρνουμε 2 - 3 πραγματάκια αφού τα άλλα τα έχουμε στον κήπο μας. Πάμε για καρπουζάκι από την Τριάδα από τον πάγκο του Βασίλη και για αμύγδαλα και καρύδια από τον φίλο μας παραγωγό από τον Μύτικα.

- Λοιπόν όπως είπαμε χαλαρά και σήμερα κι από αύριο αν το θέλει κι ο Θεός, θα έχουμε να λέμε. Καλή Κυριακή.