Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Μόλις 15 μέρες και λέμε γεια στον Αύγουστο και στο Καλοκαιράκι, το οποίο αφήνει πίσω του πολλά άσχημα, αφού δεν μας έφτανε η πανδημία, ήρθαν και οι φωτιές, για να κάνουν τα πάντα χειρότερα.
Ακούμε και διαβάζουμε πολλά και διάφορα τώρα τελευταία και μας αρέσει που βγήκαν στην πιάτσα και κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι οι οποίοι δηλώνουν πως μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, μπορούν να σώσουν την Εύβοια και διάφορα τέτοια.
Ξεχνούν εύκολα φαίνεται και θέλουν να ξεχάσουν και όλοι οι Έλληνες.
Κυρίες και κύριοι "σωτηράκηδες", μια φορά ....την πατάει κάποιος. Αν την πατήσει και δεύτερη τότε θα τον χαρακτηρίσουν μαλάκα και δυστυχώς για σας η Ελλάδα δεν έχει τόσους μαλάκες, οι οποίοι θα σας πιστέψουν και θα πέσουν στην παγίδα σας.

- Καλά ο μεγάλος πρόεδρος έχει πάρει το λιβανιστήρι και λιβανίζει αβέρτα, τον άλλον πρόεδρο. Τον λόγο τον ξέρετε; Πιστεύει ο μεγάλος πρόεδρος, πως αυτή θα είναι η χρονιά του και η ομάδα θα κατακτήσει τα πάντα και σιγά σιγά θα γίνει ΠΑΕ!!!!! Έτσι του είπανε δηλαδή, αλλά δεν ξέρει πως έχει άλλος πρόεδρος σειρά!!!!!  Στο τέλος μεγάλε πρόεδρε θα κλάψεις για μια ακόμη φορά τα λεφτά που ρίχνεις κα που αυτή την φορά, είναι περισσότερα από κάθε άλλη.

- Το μόνο καλό μεγάλε πρόεδρε, είναι πως αυτή την φορά, θα διαπιστώσεις νωρίς, πως χάθηκε το τρένο. Κάπου εκεί στα Χριστούγεννα, θα το πάρεις το μήνυμα.

- Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα; Προσπαθούν με τον τρόπο τους να επηρεάσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, ώστε να έχει ως αντιδημάρχους και προέδρους σε νομικά πρόσωπα, τους χαϊδεμένους δικούς τους δημοτικούς συμβούλους. Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί "οι χαϊδεμένοι", όταν οι άλλοι έδιναν τον προεκλογικό τους αγώνα;

- Αν δεν προσέξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο λαός και θα είναι άδικο το να αφήσει εκτός η δήμαρχος, ανθρώπους οι οποίοι "κουβάλησαν" ψήφους. Αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν όλοι. Τα δύο τελευταία χρόνια, θα πρέπει να ενταθεί η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και αυτό έχει την σημασία του.

- Φάνη προχώρα και κάνε αυτό που ξέρεις. Ας λένε ότι θέλουν αυτοί που δεν κατάλαβαν πως δεν έχουν την στήριξη των πολιτών, αλλά ίσως το καταλάβουν την επόμενη φορά.
Τώρα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας και να πατήσουν πάνω στον πόνο τους. Φάνη, να είσαι δίπλα τους πολίτες και μακριά από αυτούς που θέλουν απλά να κάνουν θόρυβο.