Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μας έφτανε ο κορονοϊός είχαμε και την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον κ. Αναγνωστάκη και την κυρία Μπατζελή να προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον Περιφερειάρχη και τον Κοτζιά στην πυροσβεστική και την κυβέρνηση.
Κύριος ο κ. Απόστολος Γκλέτσος και τώρα φάνηκε γιατί οι πολίτες τον στήριξαν στις Περιφερειακές Εκλογές και έστειλαν στην 3η και 4η θέση τον Αναγνωστάκη και την Μπατζελή.
Όσοι δεν παρακολούθησαν την συνεδρίαση καλά θα .....κάνουν να την ακούσουν γιατί θα βγάλουν πολλά συμπεράσματα.

- Εκθέσεις ιδεών ακούσαμε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και μάλιστα ακούσαμε πολλές φορές την λέξη "δεσμευόμαστε" από το στόμα της κυρίας Μπατζελή. Κυρία Μπατζελή ως τι είσθε σίγουρη σ΄ αυτό το δεσμευόμαστε;  Από την θέση που είσθε σήμερα, δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι, ενώ από θέσεις που ήσασταν στο παρελθόν δεν κάνατε τίποτα από αυτά που λέτε σήμερα!!!!

- Στο τέλος είναι φοβερό, αλλά η κυρία Μπατζελή ψήφισε ΛΕΥΚΟ για τα έργα που πρέπει να γίνουν μήπως και γλυτώσουμε από επόμενες καταστροφές. Γκλέτσος, Αναγνωστάκης και οι περισσότεροι ψήφισαν ΝΑΙ. Μας είπανε πως η κυρία Μπατζελή ψήφισε λευκό γιατί έπρεπε να είναι ασορτί με το ντύσιμό της που ήταν στα λευκά από την κορυφή ως τα νύχια.

- Εμείς το είχαμε γράψει. Αυτή η συνεδρίαση ήταν για να έχουν την ευκαιρία κάποιοι να κατηγορήσουν την κυβέρνηση, να κατηγορήσουν τον Μητσοτάκη και πάει λέγοντας. Τώρα εκτονώθηκαν και φανταζόμαστε θα ήπιαν και τα ποτάκια τους στην φιλόξενη Αιδηψό.

- Φάνη, γιατί δεν κάλεσες εκεί και τους ανθρώπους της ενημέρωσης, με τη προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι; Μήπως επειδή θα ανέβαινε το κόστος. Πάντως "ο φίλος σου" ο ραδιοτέτοιος εκπροσωπήθηκε και θα έχει να λέει τώρα.

- Στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές θα έχουμε μεγάλη έκπληξη, αφού ο Φάνης θα εμφανισθεί πολύ ενισχυμένος και σίγουρα θα προβληματίσει τους αντιπάλους του. Αυτός που θα είναι μαζί του, τον πλησίασε κάποια στιγμή και του είπε: "Προχώρα και μην κάνεις βήμα πίσω. Πάμε δυνατά για το καλό της Περιφέρειας και των πολιτών κι εγώ θα σε στηρίξω σήμερα κι αν χρειαστεί το 2023 θα πάμε μαζί"!!!!