Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου και μετράμε 8 μέρες ακόμη και την σημερινή, για να κουνήσουμε μαντήλι και στον Αύγουστο της Παναγιάς, ο οποίος δεν ξέρουμε γιατί, αλλά μία με τις πλημύρες, μία με τις φωτιές, μας δημιούργησε τεράστια προβλήματα, αλλά όπως λέει κι ο λαός, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μετά την συγκέντρωση στην Στροφυλιά, ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, αφού ο Δημητρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ, έδωσε σε πολλούς την ευκαιρία να βρεθούν στην Στροφυλιά να βγούνε φωτογραφίες και να δηλώσουν συμπαράσταση. Δεν κάνουμε αναφορά στους κουμουνιστές, αλλά σε κάποιους.... πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν μας λένε τι έκαναν τα 5 χρόνια που κυβέρνησαν για την Βόρεια Εύβοια.

- Τι σχέση έχουν αυτοί οι γυρολόγοι της πολιτικής με το ΚΚΕ και τις θέσεις του. Σε τι από αυτά που είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας πιστεύουν αυτοί; Δείτε τις φωτογραφίες τους και θα καταλάβετε. Προσκυνημένοι στην εξουσία όλοι τους.

- Τι σχέση μπορεί να έχουν οι βολεμένοι με την Αριστερά; Υπηρέτησαν 2 - 3 κόμματα ο καθένας και φυσικά είχαν την θεσούλα με τον καλό μισθό και παριστάνουν τους συμπάσχοντες. 

- Καλά κάνουν οι δήμαρχοι και γενικότερα οι δημοτικοί σύμβουλοι και είναι δίπλα στους συναδέλφους τους στην Βόρεια Εύβοια. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί θα απαιτήσουν τα πάντα από την πολιτεία, η οποία απέδειξε πως έχει αντανακλαστικά και δεν περιμένει ν΄ ακούσει κάτι από τους πολιτικούς γυρολόγους.

- Δεν μας απασχολεί καθόλου, μα καθόλου το ποιοι θέλουν να γίνουν αντιδήμαρχοι και ποιοι πρόεδροι σε δημοτικούς οργανισμούς κλπ. Καλά κάνουν και θέλουν. Την άποψή μας την γράψαμε και την διαβάσατε. Η δήμαρχος κυρία Βάκα θα πάρει τις αποφάσεις της κι εμείς θα κάνουμε τα σχόλιά μας.

- Τι θα κάνει ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς; Λένε πως θα αξιοποιήσει και συμβούλους της αντιπολίτευσης, αν όχι τώρα, τον Σεπτέμβριο του 2022, γιατί όπως λέει θα είναι και η τελευταία τους χρονιά στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!!