Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Αναδημοσίευση - "ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είμαστε και όταν πρέπει, ξεχνάμε τα πάντα και μιλάμε σε κάποιους όπως τους αξίζει.
Διαβάστε τι έγραψε στον τοίχο του στο fb ο κύριος Ρέτσας:
Καλημέρα, καλή δύναμη σε όλους όσους δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες, με την ευχή να τελειώσει το συντομότερο αυτός ο εφιάλτης.
Εδώ ο κόσμος καίγεται, κυριολεκτικά και ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος το βιολί του!
Καλούμε τον κύριο Ρέτσα, να γράψει το όνομα του αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφου, διαφορετικά θα πρέπει να του αποδείξουμε, πως και ο ίδιος μπορεί να σπούδασε.... οικονομικά όπως λέει, αλλά καμία σοβαρή επιχείρηση δεν θα του ανέθετε τα οικονομικά της. Ένας που μόλις έχει τελειώσει οικονομικά, ξέρει να κάνει έναν προϋπολογισμό και έναν απολογισμό και φυσικά αυτά να μην τα κάνει με μαϊμουδίστικο τρόπο.
Θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ να γράψει το όνομα του αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου.
Αν δεν το κάνει κι αν δεν του ζητήσει δημόσια συγνώμη, τότε ο "μπαρμπα Στέλιος" ο οποίος δεν δήλωσε ποτέ δημοσιογράφος, οπότε δεν είναι ο αυτοαποκαλούμενος, θα προχωρήσει σε ρεπορτάζ, το οποίο θα οδηγήσει στο σπίτι τους, αυτούς που είναι υβριστές, μεγαλύτερα λαμόγια από τον μπάρμπα Στέλιο και πολλά άλλα.
Θα τους διασύρουμε με αποδείξεις δημόσια και τότε να δούμε ποιος λέει και γράφει αλήθειες και ποιος είναι με την νομιμότητα και το δίκιο.
Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, θα περιμένουμε.
Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και μόλις μπούμε στην Δευτέρα 09 Αυγούστου 2021, το πεδίο είναι ελεύθερο και τα σκυλιά δεμένα.
Κύριε Ρέτσα, εμείς σας στηρίξαμε όσο κανείς άλλος, αλλά εσείς επιλέξατε τον δρόμο της καρέκλας. Δεν είσθε νόμιμος, δεν έχετε σχέση με την νομιμότητα και δεν μάθατε καλά τα οικονομικά.
Εμείς κάναμε λάθος. Πιστέψαμε σ΄ εσάς κόντρα σε όλους. Αυτό μπορούμε να το γράφουμε, γιατί το ξέρουν όλοι και περισσότερο απ΄ όλους το ξέρετε εσείς.
Ζητάμε συγνώμη από αυτούς που σας ήξεραν και μας έλεγαν αυτά που εμείς δεν θέλαμε να πιστέψουμε.
Είχαν δίκιο.
Δεν θα ξαφνιαστούμε αν μας στείλετε κι άλλο εξώδικο ή προχωρήσετε σε μηνύσεις. Εμείς για όσα γράφουμε έχουμε αποδείξεις.