Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να περάσετε όμορφα και να ξέρετε οι γονείς πως είναι η τελευταία Κυριακή, που δεν θα χρειαστεί να πέσετε για ύπνο και να μην έχετε το νου σας, στο ότι θα ξυπνήσετε την Δευτέρα και θα πρέπει να πάτε τα παιδιά σας στο σχολείο.
Να ευχηθούμε αυτή την χρονιά να πάνε όλα καλά και να μην χρειασθεί να ανοιγοκλείνουν τα ....σχολεία εξ αιτίας του κορονοϊού.
Είναι η πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου και καλά θα κάνετε να πάτε και στον ιερό ναό της γειτονιά σας, ν΄ ανάψετε και κανένα κεράκι και να κάνετε την προσευχή σας, ώστε να μας βοηθήσει όλους ο Θεός, να ξεπεράσουμε την πανδημία και να μην ζήσουμε άλλες θεομηνίες. 
Σήμερα έχει και λαϊκή στο Βασιλικό.

- Δεν θα σας κουράσουμε σήμερα με αναρτήσεις. Διαβάστε τα όσα γράφαμε τις προηγούμενες μέρες, για να τα καταλάβετε καλά, γιατί διαπιστώσαμε πως κάποιοι μάλλον δεν ξέρουν να διαβάζουν ή θέλουν να καταλαβαίνουν άλλα και όχι αυτά που γράφουμε.

- Το έχουμε γράψει πολλές φορές και πρέπει αυτοί που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Δεν μας ενοχλούν καθόλου τα όσα λένε για μας. Μας ευχαριστεί που δεν μπορούν να απαντήσουν, στις αλήθειες που γράφουμε και το ότι προσπαθούν με τα παπαγαλάκια τους, να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Αν είχαμε γράψει έστω και ένα ψέμα, θα μας είχανε στήσει στον τοίχο.

- Εμείς με τα όσα γράφουμε δεν επιδιώκουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα κάναμε ότι κάνουν οι περισσότεροι οι οποίοι κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούνε γενικώς.

- Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για ψήφους, ώστε να λέμε ΝΑΙ στα σωματεία, ακόμη κι όταν δεν τηρούν την νομιμότητα, για την οποία μας έχει ζαλίσει ο μεγάλος. Εμείς δεν λέμε άλλα και κάνουμε άλλα, για κανέναν λόγο. 

- Σήμερα αύριο θα συμπληρώνουμε και 40 μέρες, από την ώρα που ο κ. Ρέτσας της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δήλωσε στην ΓΣ πως το νέο ιστολόγιο της Ένωσης είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες θα ήταν "στον αέρα"!!! Δεν φτάνει που πέρασαν 2 χρόνια από τότε που το λέει και το ξαναλέει και δεν το βλέπουμε, αλλά στις 40 μέρες γίνονται και τα μνημόσυνα!

- Ελπίζουμε και ευχόμαστε αύριο Δευτέρα να δούμε το νέο ιστολόγιο και να διαβάσουμε και δηλώσεις, για το πόσο χρήσιμο είναι και το πόσο θα εξυπηρετεί, τους ανθρώπους του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.



- Καλή Κυριακή να έχετε και να προσέχετε.