Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλύτερο αγαθό από την υγεία δεν υπάρχει και αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ. Όσα χρήματα κι αν έχει κάποιος, να ρωτήσετε την ψυχούλα του να σας πει αν είναι ευτυχισμένος, όταν δεν μπορεί να έχει την υγεία του ο ίδιος ή μέλος της οικογένειάς του.
Να κάνουμε τον σταυρό μας και να ευχαριστούμε τον Θεό, για όσα μας φροντίζει καθημερινά, ώστε να μπορούμε να είμαστε δυνατοί και να ....ξεπερνάμε τα προβλήματα.
Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν μάθει αλλιώς στη ζωή και πιστεύουν πως με το χρήμα, μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. Αφήστε τους να το πιστεύουν.

- Μπορεί να κάνουμε λάθη αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και απλά προσπαθούμε να τα διορθώνουμε και φυσικά προσέχουμε να μην τα επαναλάβουμε. Άλλοι είναι αυτοί που δεν διορθώνουν τα λάθη τους για να μην θιγει ο εγωισμός τους.

- Την καλημέρα μας, στον πρόεδρο κύριο Ζαγορακη και μας συγκίνησε το ενδιαφέρον του για τον ΑΡΗ. Πρόεδρε έχουμε κανόνες και νόμους ή όχι;

- Η κυρία Βάκα είναι δήμαρχος και έχει δώσει αρμοδιότητες σε συνεργάτες της. Σεβασμός λοιπόν στους συνεργάτες αυτούς από όλους μας, γιατί η Δήμαρχος τους επέλεξε.