Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν.
Τα σχολεία ξεκίνησαν και οι αυλές τους γέμισαν γέλια και χαρούμενες φωνές.
Πάντως οι διευθυντές των σχολείων και κάθε αρμόδιος, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε ελάχιστοι εκπαιδευτικοί να φοράνε την μάσκα τους, διαφορετικά να πάνε στα σπίτια τους. Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές. Γίνεται μια προσπάθεια ώστε να μην κλείσουν τα σχολεία και δεν είναι σωστό κάποιοι κύριοι και κάποιες..... κυρίες, να επιδιώκουν το αντίθετο. 

- Αυτό που επίσης πρέπει να σταματήσει σε γυμνάσια και λύκεια, είναι το κάπνισμα από εκπαιδευτικούς κα μαθητές. Είναι τραγικό να βλέπεις τον εκπαιδευτικό να καπνίζει στο χώρο του σχολείου, την ώρα που ο συνάδελφός του προσπαθεί να απαγορεύσει σύμφωνα με τον νόμο το κάπνισμα στους μαθητές. Ασυλία απέναντι στο νόμο δεν έχει κανείς και κάποτε αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν ΟΛΟΙ.

- Ο ηλίθιος δεν θα καταλάβει ποτέ πως η πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι θεσμός και θα πρέπει να τον σεβαστεί. Αν δεν του αρέσει το πολίτευμα της χώρας, ας πάει να ζήσει εκεί που υπάρχει κόκκινη, πράσινη ή μαύρη χούντα και όχι να προσπαθεί να διασύρει με συκοφαντίες την πρόεδρο. Με τον τρόπο αυτόν μας δείχνει πως ο ίδιος είναι ο ηλίθιος και πανηλίθιος μαζί.

- Υπάρχουν μερικοί στην Εύβοια οι οποίοι προσπαθούν να μειώσουν την προσωπικότητα του Φάνη Σπανού, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να χωνέψουν πως εδώ και πολλά χρόνια, ένας νέος άνθρωπος κατάφερε να είναι Δημοτικός Σύμβουλος, αντιπεριφερειάρχης και τώρα Περιφερειάρχης.

- Τους έχει κάτσει στο λαιμό ο Φάνης και αυτό που τους ενοχλεί είναι το ότι "δεν τους ταϊζει". Έτσι αυτό που τους κάθισε στο λαιμό δεν έχει καμία πίεση ώστε να τους ξεφύγει. Ίσως να απαλλαγούν από αυτό, όταν με απόφαση της δικαιοσύνης κληθούν να πληρώσουν!!!!

- Την καλημέρα στον φίλο μας και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά. Κάτι θέλαμε να τον ρωτήσουμε, αλλά φαίνεται πως τρέχει συνεχώς στην προσπάθεια που κάνει για να λύσει προβλήματα και δεν του απομένει χρόνος. Δεν πειράζει, εμείς τον αγαπάμε.