Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

....η άποψή μας

 - Για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του Ευβοϊκού ειδικότερα, δεν φταίμε εμείς. Δεν θέλουμε εμείς το κακό του ποδοσφαίρου, αλλά αυτοί που θέλουν τον πρώτο λόγο να τον έχει το ρουσφέτι, τα θελήματα και οι δημόσιες σχέσεις. Ας μην μείνουμε στο γενικό πλάνο, αλλά ας συζητήσουμε για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν κανονισμοί, αλλά υπάρχουν τα παραθυράκια, υπάρχουν και οι μπαλκονόπορτες, υπάρχει και το ξέφραγο αμπέλι.
Αυτά είναι που έχουν αντικαταστήσει τους κανονισμούς.
Η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΣ Εύβοιας δηλαδή δεν θέλει τους κανονισμούς, αλλά θέλει να ικανοποιεί ότι ζητάνε οι διοικούντες τις ομάδες, γιατί απλά αυτοί ψηφίζουν και όχι οι κανονισμοί.
Το λέμε καθαρά. Καμιά τήρηση των κανονισμών, ως προς τις.... προκηρύξεις, ως προς τις ημερομηνίες, ως προς το υγειονομικό πρωτόκολλο, ως προς το ποιοι είναι στους πάγκους των ομάδων και πως λειτουργούν, ως προς το πότε θ΄ αναβληθεί ένας αγώνας και πολλά άλλα.
Δείτε τι θα γίνει τώρα, την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 στην Α΄ Κατηγορία. Έχουμε έναν όμιλο με 16 ομάδες. Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ δήλωσε συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία, αλλά θα παίξει λένε στην Β΄ Κατηγορία!!!! Αν κύριοι θέλετε αξιόπιστα πρωταθλήματα, τότε να παίξει ο καθένας εκεί που δήλωσε κι αν δεν θέλει ή δεν μπορεί, να μην παίξει πουθενά. 
Τι θα γίνει δηλαδή; Στο πρωτάθλημα οι 15 ομάδες θα παίρνουν 3 βαθμούς χωρίς αγώνα αφού ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ δεν θα κατέβει και στην Β΄ κατηγορία κάποιες ομάδες θα δίνουν έναν αγώνα παραπάνω, γιατί έτσι θέλουν κάποιοι;
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων έχουν κατατεθεί και οι κύριοι της ΕΠΣΕ δεν πρέπει ν΄ αλλάζουν τα δεδομένα, για να ικανοποιήσουν τους πάντες.
Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με την Α΄ Κατηγορία και δεν πρέπει να το παραβλέπουμε. Ο πρωταθλητής θα πηγαίνει σε μπαράζ με πρωταθλητές άλλων νομών και θα έχει κάποιες πιθανότητες ν΄ ανέβει κατηγορία. 
Με την υποβάθμιση αυτού του πρωταθλήματος, οι πιθανότητες αυτές θα είναι πολύ μικρές, έως ασήμαντες.
Για να μας πούνε οι αρμόδιοι ποιοι είναι στους πάγκους των ομάδων και κάνουν χρέη προπονητή ενώ είναι δηλωμένοι ως εκπρόσωποι των ομάδων;;;;
Οι εκπρόσωποι δεν πρέπει να είναι και μέλη του ΔΣ;;;;
Από πότε οι εκπρόσωποι είναι όρθιοι μπροστά από τον πάγκο και δίνουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές;
Σταματάμε εδώ, γιατί αν συνεχίσουμε, θα πάμε εκεί που θα πονέσουμε πολλούς και Κυριακάτικα δεν το θέλουμε.
Αν αυτό το πρωτάθλημα αρέσει στους πολλούς, σας ευχόμαστε περαστικά.
Αν αυτός ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων φέρνει ψηφαλάκια, εμάς δεν μας ενδιαφέρει.