Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας.
Η αλήθεια είναι πως ανησυχούμε πολύ και για το θέμα της πανδημίας και για τις θεομηνίες, αλλά κάνουμε το σταυρό μας και ευχαριστούμε το Θεό, όχι γιατί έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο, αλλά επειδή δεν έχουμε τον Αλέξη, με τους Πολάκηδες και γενικώς τους μπαχαλάκηδες.
Φυσικά τον ευχαριστούμε που δεν έχουμε περιφερειάρχη τον Αναγνωστάκη ή την Μπατζελή, οι οποίοι από σήμερα μάλλον θα ξαναβγούνε στην ραδιοφωνική πιάτσα, για να διοικήσουν από εκεί.... την περιφέρεια.
όλους αυτούς δεν τους θέλει ο λαός και γι΄ αυτό έχουν το μικρό, αλλά δικό τους ακροατήριο, για να αυτοθαυμάζουν ο ένας τον άλλον και να κατηγορούν τον Κυριάκο και τον Φάνη. Καλή δύναμη τους ευχόμαστε......

- Η κυβέρνηση πάντως κάνει ότι μπορεί καλύτερο για την Βόρεια Εύβοια και ο Φάνης Σπανός, ο περιφερειάρχης μας,  πιέζει συνεχώς, ώστε στο τέλος να μην έχει κανείς παράπονο. Αν οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, όπως μέχρι σήμερα, τότε σύντομα θα μιλάμε για την κούκλα Βόρεια Εύβοια και φυσικά για τους κατοίκους, δεν θα έχει χαθεί η ελπίδα.

- Γράψατε μας είπε ο φίλος για το Λευκαντί και την παιδική χαρά, αλλά δεν γράψατε και για την παιδική χαρά στο 3ο δημοτικό Βασιλικού. Αγαπητέ φίλε, νομίζω πως είναι στο πρόγραμμα και μάλιστα χθες που πέρασα από εκεί, είδαμε συνεργείο να κάνει δουλειές στο γήπεδο μπάσκετ.

- Δεν ξέρουμε πως ακριβώς έχουν σχεδιάσει να φτιάξουν αυτόν τον χώρο, αλλά ελπίζουμε και πιστεύουμε, να γίνει ένας χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας, για μικρύς και μεγάλους.

- Ν΄ απευθυνθούμε στον αντιδήμαρχο έργων τον κ. Βασίλη Γουρνή και να του ζητήσουμε να κάνει κάτι, για τον φίλο του τον κ. Μάνο Φωτάκη, ο οποίος κάνει συνεχώς παράπονα για τον δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Χαλκίδας. Κύριε Γουρνή, μπορεί να γίνει κάτι, για τον φίλο σας τον Μάνο;;