Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να λειτουργήσει με μεγάλα λόγια, με πολλά λεφτά, με υποσχέσεις και με ψευτιές.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να επιβάλλει οικονομικό χαράτσι στους παράγοντες, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, για να επιβιώνουν κάποιοι, για να δημιουργούν τα μαγαζάκια τους κάποιοι άλλοι και να έχουν μια θεσούλα κάποια πραγματικά ψώνια.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει μακριά από όλα αυτά και η πολιτεία να το στηρίζει και φυσικά να μην έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε ΕΠΟ και .....οποιαδήποτε ΕΠΣ.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα και πρέπει να μείνει. Δήμοι, Περιφέρειες και Πολιτεία θα πρέπει να το αναλάβουν. Όσοι θέλουν να ζούνε από αυτό, ας πάνε στο επαγγελματικό.
Όσοι θέλουν να διοικούν ας πάνε στις ΠΑΕ, ας πάνε στις διάφορες λίγκες. 
Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα ενός μικρού χωριού να πρέπει να πληρώνει τόσα χρήματα για να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο.
Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα, να έχει στο κεφάλι της, νταβατζήδες του ποδοσφαίρου και να μαθαίνει πως για να παίζει μπαλίτσα στο γήπεδο του χωριού της, θα πρέπει και να τους πληρώνει.
Όποιος αντέχει και όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ας το συζητήσει δημόσια, για να του πούμε αλήθειες.
Δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κυρίες και κύριοι.
Απλά υπάρχουν οι μεγάλοι νταβατζήδες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έχουν τα τσιράκια τους και τα βάζουν να εισπράττουν για λογαριασμό τους.
Είναι πολλά τα λεφτά και πρέπει να αντιδράσουν ΟΛΟΙ.
Μαγαζάκια παντού και διακίνηση χρήματος και τις περισσότερες φορές μαύρου.