Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Είχαμε την 1η αγωνιστική για το κύπελλο Εύβοιας το Σαββατοκύριακο και η οποία έχει και ουρά, αφού για τους γνωστούς πάντα λόγους υπάρχουν οι συμβιβασμοί και πάμε σε αναβολές αγώνων, είτε γιατί ομάδες δεν είχαν δελτία, δεν είχαν ξεκινήσει προετοιμασία και διάφορα τέτοια. Η κάθε ομάδα μπορεί να παίξει όποτε γουστάρει και αυτό .....το λένε υγιή ανταγωνισμό!!!!

- Είναι να γελάει κανείς, αφού θα πάμε στην 2η αγωνιστική και θα υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν θα έχουν παίξει την 1η!!!!! Κύριοι γιατί δεν ισχύουν για όλες τις ομάδες, οι κανόνες και οι προθεσμίες και ημερομηνίες;

- Για το αν τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ή όχι, ας μην το συζητήσουμε. Δεν τα τηρούν όλοι. Δυστυχώς τα τηρούν σε ελάχιστα γήπεδα και κυρίως αυτά που έχουν φύλαξη. Στα άλλα κλείνουν όλοι τα μάτια τους και αδιαφορούν για την υγεία όλων. 

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ καθάρισε τον αγώνα με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και με 1 ακόμη νίκη στα παιχνίδια με ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και ΕΡΕΤΡΙΑ, θα περάσει στην επόμενη φάση. Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ για να πάρει πρόκριση, πρέπει να κερδίσει την ΕΡΕΤΡΙΑ και την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και πάλι όλα θα κριθούν στις ισοβαθμίες.

- Ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ κέρδισε τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ και τώρα για να προκριθεί, θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάσει μέσα στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Τα ΠΟΛΙΤΙΚΆ για να προκριθούν θα πρέπει να κερδίσουν την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και βλέπουμε.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα περάσει με άνεση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας και το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί στον αγώνα ΚΑΘΕΝΟΙ - ΠΑΡΑΛΙΑ. 

- Θα περάσει και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στην επόμενη φάση και στον αγώνα ΔΥΣΤΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΙ θα κριθεί ποια ομάδα θα τον ακολουθήσει.

- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ και ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για πρόκριση, ενώ δείχνουν αδύναμες ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ και η ΚΗΡΙΝΘΟΣ.