Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχουμε όλες και όλοι αφού ο κορονοϊός είναι εδώ και είναι εδώ και οι αρνητές του εμβολίου, της μάσκας κλπ.
Το κακό είναι πως υπάρχουν αρνητές σε θέσεις κλειδιά και μπαινοβγαίνουν σε γραφεία, σε αθλητικούς χώρους, σε χώρους ψυχαγωγίας και κάποιοι τους καλύπτουν.
Έχουμε και στην Εύβοια τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει κάποιοι να μην....
πιστεύουν πως είναι στο απυρόβλητο.

- Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει στο μέλλον η Ιωάννα Δαριβέρη, αλλά την αγαπάμε πολύ μετά την χθεσινή της δήλωση. Η κυρία Δαριβέρη, μαζί με τον κύριο Μπάκα, τον κ. Τριανταφύλλου και άλλους έριξαν πολύ νερό στο μύλο Παγώνη, ο οποίος αν δεν τους είχε θα ήταν τρίτος και καταϊδρωμένος.

- Η κυρία Δαριβέρη είναι δραστήρια, θέλει να προσφέρει στους δημότες και μπορεί να προσφέρει μέσα από την παρουσία της στο Δήμο Χαλκιδέων και πιστεύουμε πως αυτό θα κάνει στην συνέχεια, για να κριθεί από τους δημότες της θετικά.

- Αγαπητέ Κώστα, έκανες λάθος και οφείλεις τουλάχιστον να μην το ξανακάνεις. Δεν είχες την άδεια μας για να αναφέρεις το θέμα με τις μπάλες στο Γυμνάσιο. Εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για να αγοράζουμε μπάλες. Έχουμε την δυνατότητα να παρεμβαίνουμε και να απευθυνόμαστε σε φίλους της αυτοδιοίκησης και να παίρνουμε μπάλες για τα σχολεία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε και το ξέρουν στο 2ο δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Βασιλικού. Και την προηγούμενη χρονιά κάναμε κάτι αντίστοιχο, αλλά μάθαμε πως στο Γυμνάσιο οι μπάλες δεν έφτασαν ποτέ. Αυτό σου λέμε να το ερευνήσεις γιατί εμάς μας απογοήτευσε.

- Αγαπητέ Κώστα το πρόβλημα είναι άλλο και ας μην το κρύβουμε κάτω από το χαλί. Ο Σύλλογος δεν έχει την νομιμοποίηση που θα έπρεπε και γι΄ αυτό θα πρέπει να τον οδηγήσεις σε εκλογές ώστε μέσα από σωστές διαδικασίες να εκλεγεί το ΔΣ κι ας είναι το ίδιο, αλλά να υπάρχει και εξελεγκτική επιτροπή και δικαίωμα συμμετοχής στην Ένωση και όχι μόνο. Κώστα είναι ευκαιρία να εκπροσωπείς τους γονείς και όχι τους γονείς 20 παιδιών....... Το Γυμνάσιο μάλλον έχει περίπου 400 μαθητές!!!!!! Αυτά τα παιδιά πρέπει να εκπροσωπεί ο Σύλλογος.