Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όσοι θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές  εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, θα πρέπει να λάβουν υπ΄ όψιν τους πως ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ανάλογα με τα συμφέροντά του, δεν πρέπει να υπάρχει.
Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να μην είσαι την μία Κυριακή και την άλλη να μην είσαι.
Δεν μπορεί να θέλει να διοικήσει τοπικά την οργάνωση του κόμματος, όποιος ήταν υποψήφιος με τον Γκλέτσο στην Περιφέρεια ή με τον Παγώνη στο Δήμο Χαλκιδέων.
Το να παραμένεις απλό μέλος, ας το καταλάβουμε κι ας το.... δεχτούμε.
Δεν είναι όμως δυνατόν να θέλει κάποιος να διοικήσει ένα κόμμα, στις αποφάσεις του οποίου δεν έχει πειθαρχήσει.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Ψηφίζουμε τα πρόσωπα που δεν έριξαν νερό στον μύλο του οποιουδήποτε ήταν απέναντι στον Φάνη και την Έλενα οι οποίοι είχαν την στήριξη του κόμματος.
Τις επόμενες μέρες θα γράψουμε και ονόματα γιατί είναι τραγικό να μας ζητούν την ψήφο, αυτοί που ήταν απέναντι στους υποψηφίους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Τους κερδίσαμε, αλλά δεν θα τους ψηφίσουμε, γιατί δεν θέλουμε να μας πούνε και μαλάκες.
Προσωπικά δεν μ΄ ενδιαφέρει τι θα πει και τι δεν θα πει ο καθένας. 
Έχουμε την δική μας άποψη και θα την στηρίξουμε δυνατά, γιατί ούτε γι΄ αστείο δεν θέλουμε υποψηφίους που δεν ήταν με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις.
Μια ερώτηση.
Όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κάλεσε τον Φάνη να δώσει την μάχη για την Περιφέρεια, ενώ όλα ήταν έτοιμα να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλκιδέων, τι έκαναν κάποιοι; Απλά πήγαν με τους απέναντι.
Όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είπε το ΝΑΙ στην υποψηφιότητα Βάκα, η οποία ήταν έτοιμη για υποψήφια βουλευτής, που πήγαν κάποιοι κύριοι που τώρα ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών;;;
Να τελειώνουμε. Το κόμμα μπορεί να συγχωρεί, οι Νεοδημοκράτες δεν πρέπει να συγχωρούν και δεν ξεχνούν.