Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  
Πλάκα πλάκα θα τελειώσουμε με τον Οκτώβριο και δεν θα το πιστεύουμε. Το ζητούμενο είναι πόσοι ακόμη προπονητές δεν θα προλάβουν να κάνουν παρέλαση.
Περιμένουμε μία ακόμη απομάκρυνση προπονητή από ομάδα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, αλλά δεν θα είναι έκπληξη, αφού οι πολλοί ξέραμε πως αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά μ΄ αυτόν τον προπονητή, όχι γιατί δεν είναι.... καλός, αλλά γιατί δεν κολλάει στο ποδόσφαιρο των ομάδων της Εύβοιας. Ο αντικαταστάτης του είναι έτοιμος και έχει ξανακάνει πρωταθλητισμό και έχει πλέον και αρκετή εμπειρία.

- Έσκασε η είδηση για τον Δήμο Χαλκιδέων και είναι αλήθεια πως θα ξαφνιάσει πολλούς.
Δημοτική παράταξη θα διεκδικήσει να μπει την 1η Κυριακή στις 3 πρώτες παρατάξεις, ώστε να έχει ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα καθοριστικό. Τον Φεβρουάριο του 2022 θα ξεκινήσουν προεκλογικό αγώνα και μάλιστα με κριτική προς την Δημοτική Αρχή, αλλά και τον ρόλο των κυρίων Παγώνη και Καθαροσπόρη.

- Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε το πως ακριβώς θα κινηθούν τα μέλη αυτής της δημοτικής παράταξης, τα οποία δεν ανήκουν στο ίδιο πολιτικό χώρο, αλλά θα κινηθούν καθαρά αυτοδιοικητικά.

- Μελαγχολία έπεσε στους ραδιοφωνατζήδες και στις διάφορες επιτροπές, που στόχο έχουν την κυβέρνηση, τον Φάνη και την Βάκα. Έβρεξε αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που περίμεναν. Ήθελαν καταστροφές, ήθελαν θύματα, για να έχουνε να λένε. 

- Κυρίες και κύριοι της μαυρίλας και του μίσους, οι πληροφορίες που έχουμε από χαρτορίχτρες και καφετζούδες, το 2021-2022 δεν θα έχει φαινόμενα και θα βγείτε να πείτε πως μας φύλαξε ο Θεός. Πάντως έτσι για να το διασκεδάσουμε και λίγο, αφού όλα τα κάνουν καλά οι εθελοντές και οι κάτοικοι, την επόμενη φορά, ας μην καλούν την πυροσβεστική, την αστυνομία, τα εναέρια και όλα τα άλλα.

- Πάτε καλά; Κανείς δεν πρέπει να αναλαμβάνει τον ρόλο της δικαιοσύνης. Αυτή αποφασίζει. Κάποια πράγματα όμως θα πρέπει να τα λέμε. Αν κάτι ακουγόταν για σχέσεις του Φάνη με ναρκωτικά, θα τον είχαν κάθε μέρα στα μανταλάκια. Κάνουμε λάθος; Γιατί όμως μόνο για τον Φάνη; Οι άλλοι έχουν ασυλία;;;