Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς ενώ ξέρουμε πως το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας, δεν προσέχουμε και μερικές φορές, ξεπερνάμε κάθε όριο και φτάνουμε στην δοκιμασία. 
Όταν φτάσεις εκεί, τότε τίποτα σχεδόν δεν θα εξαρτηθεί από εσένα. Όλα θα εξαρτηθούν από τον Θεό και.... από τους γιατρούς. 
Την επιστήμη δηλαδή, την οποία μέχρι πριν σου συμβεί κάτι κακό, δεν της έδινες και πολύ σημασία και δεν ακολουθούσες αυτά ου σου έλεγε.
Δεν αναφερόμαστε μόνο στον κορονοϊό, αλλά στην περιπέτεια υγείας που περνάει ένας δικός μας άνθρωπος. Του ευχόμαστε γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του.

- Το βρήκαμε τώρα. Ο Μητσοτάκης φταίει για όλα. Ο Φάνης φταίει για όλα. Ακόμη και για τις πλημμύρες στην Βόρεια Εύβοια, αυτοί φταίνε, αφού αυτοί έχτισαν πάνω στα ρέματα, αυτοί μίλησαν με τον Θεό και του είπανε να ρίξει πολύ νερό, ενώ για παράδειγμα ο Συμεών πρώην ΠΑΣΟΚ, μετέπειτα ΚΙΝΗΜΑ, στην συνέχεια ΚΙΝΑΛ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ προσευχόταν να μην βρέξει, όπως και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος είχε έτοιμο το δελτίο τύπου, ώστε να μην καθυστερήσει και τον μαλώσει ο ραδιοφωνατζής.

- Κύριοι με τον Θεό και την φύση δεν τα έβαλε κανείς. Χρόνια ολόκληρα στην Ελλάδα, χτίζαμε όπου βρίσκαμε, ακόμη και πάνω στα ποτάμια. Τα παραδείγματα πολλά. Πιστέψαμε πως η φύση δεν θα πάρει τη  εκδίκησή στης, αλλά κάναμε λάθος.

- Η ουσία πάντως είναι μία. Η σημερινή κυβέρνηση είναι κοντά στους πληγέντες και δεν τους αφήνει μόνους. Η Περιφέρεια είναι εκεί και προσπαθεί ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να βοηθήσει τους ανθρώπους του Δήμου Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Αννας.

- Εμείς το έχουμε γράψει. Αυτοί που επενδύουν στον πόνο και στις θεομηνίες, στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.