Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Τέλος ανοχής

 - Για κανέναν λόγο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να προσκυνήσουμε ανθρώπους οι οποίοι παριστάνουν τους οικογενειάρχες, παριστάνουν τους επιχειρηματίες, παριστάνουν τους παράγοντες του αθλητισμού και το κυριότερο λένε πως αγαπούν τα παιδιά, αλλά στην πρώτη δυσκολία απειλούν παιδιά, χρησιμοποιώντας πακιστανούς ή δεν ξέρουμε ποιας άλλης φυλής ανθρώπους, για να μας πούνε πως θα την πληρώσουν τα παιδιά μας, γιατί όπως λένε, έχουν τους μπράβους "που καθαρίζουν" γι΄ αυτούς!!!
Προσωπικά δεν φοβόμαστε κανέναν και ...για κανέναν λόγο. 
Οι άνθρωποι της νύχτας δεν είναι σαν τα μούτρα τους.
Ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.
Εκεί που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα είναι στο θέμα των παιδιών.
Δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν και μάλιστα με τέτοιο χυδαίο τρόπο.
Από την μια πλευρά πιάνουν κοινούς γνωστούς και τους λένε να παρέμβουν για να μην γράφουμε, ώστε να κάνουν αυτά που θέλουν και από την άλλη απειλούν.
Εμείς συνεχίζουμε να γράφουμε αλήθειες και δεν θα τους ακολουθήσουμε σ΄ αυτά που κάνουν.
Ντρεπόμαστε ειλικρινά, γιατί δίπλα τους είναι και κάποιοι που έδειχναν ενδιαφέρον για την οικογένειά μας και ανέχονται για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν, αλλά ξέρουμε κι εμείς.
Τέλος ανοχής.
Από χθες έχουμε την στενοχώρια μας και το άγχος μας, γιατί δικός μας άνθρωπος πέρασε ένα εγκεφαλικό και έχουμε και τα καθίκια να απειλούν τα παιδιά μας.
Ανοχή τέλος και δεν θέλουμε να παρεξηγηθεί κανένας.
Τέλος και στην εμπιστοσύνη που είχαμε σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παράγοντες του ποδοσφαίρου, που κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν και παρέχουν άσυλο σε αυτούς που απειλούν οικογένειες και όχι μόνο.
Καληνύχτα σας.