Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Φαγωθήκατε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ξεκίνησε. Το ΥΠΑΤΟ κέρδισε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ εκτός έδρας και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πήρε ισοπαλία στην έδρα του με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας και πάλι καλά, αφού στο τέλος θα μπορούσε και να μην πάρει ούτε τον 1 βαθμό.
Εμείς ποδόσφαιρο δεν ξέρουμε, όπως το ξέρουν κάποιοι ειδικοί οι οποίοι λένε πολλά πριν τους..... αγώνες, αλλά μετά λένε δεν πειράζει, πάμε παρακάτω.

- Παρακάτω να πάτε κύριοι, αλλά να πληρώνετε και κάτι και να μην περιμένετε ν΄ αδειάζουν άλλοι τις τσέπες τους για να λέτε εσείς τα όσα λέτε. Πρόεδρε κύριε Βαγιάννη, καλές οι φιλοδοξίες, καλά τα λεφτά σας, καλά τα συγχαρητήρια, τα μπράβο και οι βραβεύσεις, αλλά αυτοί που ξέρουν λένε πως πρέπει να είσαι και ποδοσφαιρική φάτσα, για να πετύχεις κάποια πράγματα και στην Εύβοια, φάτσες είναι μόνο αυτοί οι οποίοι πιστεύουν στο "τα καλά και συμφέροντα" για τον εαυτό τους.

- Τι θα γίνει τελικά εκεί στην Τριάδα; Μπαίνουν πολλά γκολ στους αγώνες του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ. Χθες στον αγώνα ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (6 - 3) είχαμε 9 γκολ!!!!! Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ με τον κ. Δημήτρη Ακριτίδη στον πάγκο, έχει πετύχει σε δύο αγώνες πρωταθλήματος 11 γκολ!!!

- Παράπονα από την διαιτησία του κ. Τουλούμη είχε η ομάδα της Δροσιάς και μάλλον δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο κ. Τουλούμης, ο οποίος είναι πολύ καλός διαιτητής. Πάντως τα αγωνιστικά λάθη των ποδοσφαιριστών της Δροσιάς ήταν περισσότερα από αυτά του κυρίου Τουλούμη.

- Ο ΛΗΛΑΣ γνώρισε και πάλι την ήττα, αυτή την φορά από την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου. Θα το γράψουμε ευθέως. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα. Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές και ν΄ αλλάξει και την νοοτροπία της. Ας αναλάβουν ΟΛΟΙ της ευθύνες τους και να μην χρεώνουν τα πάντα σε άλλους.