Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Τα κλασικά σήμερα. Πάμε ν΄ ανάψουμε ένα κεράκι, να ευχαριστήσουμε τον Θεό, να προσευχηθούμε για να βοηθήσει όλο τον κόσμο και μην ακούμε κάποιους δήθεν προοδευτικούς άθεους. Αυτοί δεν πιστεύουν τα όσα λένε, αλλά τα λένε απλά γιατί τους έχουν πει πως θα τους θαυμάζει ο κόσμος και μπορεί κάποτε να γίνουν κάτι όπως ο Αλέξης. Να μην ξεχνάμε πως ο Αλέξης  με τα ψέματα έγινε πρωθυπουργός.
Δήλωνε άθεος και τη ίδια ώρα πήγαινε στο Άγιο Όρος για να προσκυνήσει. Ας προσευχηθούμε εμείς λοιπόν και για τον Αλέξη. Όχι για να .....ξαναγίνει πρωθυπουργός φυσικά, αλλά επειδή ως ορθόδοξοι χριστιανοί αγαπάμε τους ανθρώπους και θέλουμε να τον βοηθήσουμε, ώστε να ξεπεράσει σε ποσοστά "τον κανέναν" στις δημοσκοπήσεις και στο ερώτημα ποιον θα θέλατε για πρωθυπουργό!! Εκεί δηλαδή όπου πρώτος με διαφορά είναι ο Μητσοτάκης, δεύτερος "ο κανένας" και τρίτος ο Αλέξης, αφού δεν υπάρχει τέταρτος!!!

- Σήμερα χαλαρώνουμε, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά αύριο Δευτέρα. Από το μεσημέρι σήμερα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου στην Εύβοια, αφού στις 12:00 ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, αλλά μόνο στον κεντρικό όμιλο και δεν σας κρύβουμε πως οι αγώνες αυτοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και καλό είναι οι εμβολιασμένοι να πάτε να τους παρακολουθήσετε. Είναι σίγουρο πως θα πάνε και ανεμβολίαστοι, αλλά να ξέρουν πως μόνο κακό κάνουν στην υγεία τους, αλλά και στην υγεία των άλλων.

- Δευτέρα αύριο και τελειώνει και η προθεσμία που δώσαμε σε κάποιους τύπους οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να απειλούν παιδιά και γενικώς οικογένειες. Αυτοί οι τύποι είναι που δηλώνουν πως έχουν πλάτες, αφού ελέγχουν δημάρχους, ελέγχουν περιφερειάρχες, ελέγχουν την αστυνομία, ελέγχουν γενικώς κάθε αρχή και εξουσία.

- Τους πείραξε το ότι εμάς δεν μπόρεσαν να μας ελέγξουν, αφού εμείς δεν είμαστε εξουσία και δεν θέλουμε νταβατζήδες στο κεφάλι μας. Εμείς θα γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και σε καμία περίπτωση δεν θα σκύψουμε το κεφάλι. Θα περάσει και η Δευτέρα και μετά θα προχωρήσουμε την όποια διαδικασία πρέπει ώστε να προστατέψουμε την οικογένειά μας, όχι από έναν μυθομανή και φαντασιόπληκτο, αλλά και όσους με το αζημίωτο, είναι δίπλα του και τον βοηθούν ώστε με απειλές και διάφορα άλλα να προσπαθεί να γίνει παράγοντας στο χώρο της αυτοδιοίκησης και στον αθλητισμό.

- Λοιπόν καλή Κυριακή να έχετε. Ραντεβού στις 16:00 με τους αγώνες των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Εύβοιας και με το καλό να υποδεχτείτε την νίκη της ομάδας σας, αλλά να μην ξεχνάτε πως εκτός από την νίκη, υπάρχει και η ήττα και η ισοπαλία. Όλα γένους θηλυκού είναι, ακόμη και η μπάλα!!!!!