Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

....συνεχίζουμε

 - Ο χώρος της ενημέρωσης ποτέ δεν ήταν αγγελικά πλασμένος και ο δρόμος των περισσοτέρων ανθρώπων που υπηρετούν με άποψη την ενημέρωση, ποτέ δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.
Πάντα είχαμε παράγκες, πάντα είχαμε τραμπούκους, πάντα είχαμε απειλές, πάντα είχαμε το χρήμα που έφευγε από τις τσέπες παραγόντων και κατέληγε στα παπαγαλάκια και σ΄ αυτούς που δεν υπηρετούσαν την ενημέρωση, αλλά το αφεντικό τους.
Αυτά όλα ήταν περιορισμένης κλίμακας μέχρι που ήρθε το διαδίκτυο και πλέον δεν μιλάμε για ενημέρωση, αλλά για καταιγίδα πληροφοριών που όμως είναι κατευθυνόμενες.
Φίλες και φίλοι, εμείς αποκτήσαμε φανατικούς αναγνώστες και ....μεταξύ τους υπάρχουν και οι άνθρωποι οι οποίοι αφού δεν μπόρεσαν "να μας εξαγοράσουν" για να γράφουμε αυτά που θέλουν, πέρασαν σε επίπεδο απειλών για μας και την οικογένειά μας.
Θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας για ομάδες και παράγοντες ή δήθεν παράγοντες. 
Οι απειλές των γνωστών αυτών κυρίων δεν θα περάσουν και ούτε φυσικά τα ψέματά τους.
Απέτυχαν στο χώρο του ποδοσφαίρου και προσπαθούν να δείξουν πως κάτι κάνουν, όχι εκεί που επιχείρησαν στο παρελθόν, αλλά εκεί που μπορεί να τρέχεις μόνος σου και να καταφέρεις να βγεις δεύτερος.
Οι απειλές και η προσπάθεια φίμωσης πήραν τον δρόμο τους και δεν είναι δουλειά μας να φροντίσουμε για τα παρακάτω.
Εμείς σχολιάζουμε τους δήθεν, τους ψεύτες και αυτούς που χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους.